Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.11.2011 17:48 - Руски олигарси купуват на едро апартаменти в Бургас
Автор: platttonnn Категория: Бизнес   
Прочетен: 1438 Коментари: 1 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Богати руски олигарси от енергийния и строителния бранш изкупуват масово жилища в Бургас с намерение един ден семействата им да останат да живеят тук за постоянно, съобщава “Бесове БГ”.
image  
Богаташите братушки  се изтрепвали да станат горди собственици на панелни апартаменти в комплекс „Лазур” в Бургас, който е близко и до централната част на града, и до Морската градина. Търсят се жилища с 2 или 3 спални, като руснаците броят за тях от 100 000 до 150 000 евро. Изискване, което те поставят пред брокерите е, имотите да са в близост до училище или детска градина.

Според брокерите тези клиенти представляват 30% от общия брой на купувачите на имоти в града ни. Интересът на руските инвеститори към Бургас е огромен за сметка на този към Варна. Желаещите да закупят имот в морската ни столица не са много. Според брокерите от морският град това се дължи и на носталгията още от времето на соц-а на рускооворящите към Слънчев бряг .

Търсене на имоти в най-големия ни морски курорт също има, пазарът от няколко месеца се раздвижи, твърдят брокери. В Слънчев бряг и Свети Влас се търсят основно студиа или апартаменти с една спалня. Там цените за значително по-ниски от тези в Бургас, въпреки че все още се предлагат топимоти с панорама към морския бряг и за 1000 евро на квадратен метър.

 



Гласувай:
1


Вълнообразно


1. chara - Хах, че то самият Юрий Исаков, посланик на Русия в България, си купи
29.11.2011 18:00
два апартамента в голф комплекса на Златев в Правец, така че ... какво чудно има?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2673995
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив