Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.01.2012 17:46 - Девствен бил баща на 14 деца
Автор: platttonnn Категория: Бизнес   
Прочетен: 4479 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Сигурно ще стана 40-годишен девственик, казва чудакът Трент Арсенолт image Американец, отдаден на идеята да дарява сперма на бездетни двойки, призна, че е баща на 14 деца, но никога през живота си не е правил секс. 36-годишният Трент Арсенолт влезе в новините, след като получи официална забрана да дарява сперма на бездетни двойки чрез сайта си TrentDonor.org, тъй като законите в щата изискват преди всяко даряване на кръв или други подобни лицето да се подлага на кръвни тестове.

Сега мъжът отново предизвика медийното внимание, като заяви, че макар с негов материал да са заченати 14 деца, никога не е познал интимното общуване. "100% от сексуалната ми енергия отива за производството на сперма за бездетни двойки, които мечтаят да имат деца. Нямам други дейности освен тази", посочва Трент.

И на въпрос дали това означава, че не е правил секс, мъжът отговаря: "Сигурно ще стана 40-годишен девственик".

Въпреки благотворителното начало на заниманията му, Трент признава, че е отхвърлил молби за донорство от Япония, Малайзия и Франция, тъй като предпочита да дарява главно на двойки от района на Сан Франциско.
 



Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2673687
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив