Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.02.2012 17:33 - Началната тръжна цена за техноекспортстрой е 68 млн. лева
Автор: platttonnn Категория: Бизнес   
Прочетен: 713 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
    Стъпката за наддаване за 100% от дружеството е 1 млн. лева, а депозитът за участие в търга е 10 млн. лева, обяви АПСК На 68 млн. лева е определена началната тръжна цена за „Техноекспортстрой“ EАД, съобщиха от Агенцията за приватизация и следприватизационен контрол (АПСК).

Стъпката за наддаване за 100% от капитала на дружеството е 1 млн. лева, а депозитът за участие в търга е в размер на 10 млн. лева.

Публичният търг с явно наддаване ще се проведе  на 70-ия ден от датата на обнародване на решението в “Държавен вестник” от 14.00 часа в сградата на агенцията.

Цената на тръжната документация е 4 хил. лева, като може да бъде закупена в срок до 20 дни от датата на обнародване на решението, уточняват от агенцията.

Стратегическите инвеститори, които имат интерес към „Техноекспортстрой“, трябва да са съществуващи юридически лица, които осъществяват дейности по  проектиране, строителство и инженеринг и/или проектиране и изпълнение на инженерни съоръжения, с приходи  не по-малко от 30 млн. лева общо за последните три финансови години и положителен финансов резултат също за последните три финансови години.

За финансовите инвеститори се изисква да управляват финансови активи и/или да притежават дялови участия в други дружества на обща стойност не по-малко от 100 млн. лева общо за последните три финансови години.

До участие в търга няма да бъдат допуснати консорциуми (субекти във формата на търговски или граждански дружества, съгласно българското законодателство, специално създадени с цел участие в търга) и офшорни дружества, предупреждават от агенцията.

В търга за дружеството няма да могат да участват още лица, които имат просрочени публични задължения към българската държава, лица, които са в ликвидация, лица, обявени в несъстоятелност или са в производство за обявяване в несъстоятелност, както и лица, осъдени за банкрут.



Тагове:   финанси,   милион,   банкрут,   търг,   юристи,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2665179
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив