Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.05.2012 17:56 - Разбиха сексгнездото на бургаския елит
Автор: platttonnn Категория: Бизнес   
Прочетен: 1515 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Вътре имало сексиграчки и ценоразпис от услуги, за които обикновеният мачо дори не можел и да фантазира.Спецполицаи с бронежилетки и въоръжени до зъби атакуваха днес в 11,30 часа входа на жилищна кооперация на ул.“К.Фотинов“ 29 – в самия център на Бургас.

Те разбиха металната врата на втория етаж, където на звънеца с миниатюрни букви пишеше студио за масаж „Релакс“ и нахлуха вътре, пише бургаският сайт бесове. бг.

 

Според информация от анонимен източник вътре са били три елитни проститутки, заедно с клиент. Мястото отдавна се е знаело като любовното гнездо за мъже с дебели портфейли и влияние в Бургас. Прошляци и случайни не са били допускани. Преди да „гръмне“ скъпоплатеното гнездо за ласки, услугите му са били ползвани дори от бургаски прокурор, кмет на малко населено място близо до Бургас, както и от популярен общински съветник от местния парламент в Бургас.

 

В кооперацията срещу Природонаучния музей има и други офиси на фирми. Там се помещава и известната агенция за недвижими имоти „Титан“ - на етажа на „Релакс“, точно срещу вратата на жриците. Брокерите от „Титан“ отказаха да ни разкажат какво са виждали. Те се ограничиха само да опишат ароматите, които се разнасяли из етажите от еротични далекоизточни свещи, вероятно и от етеричните масла.

 

„Не знаем какво ставаше зад тази врата, но дори и да знаехме, нямаше да кажем, защото сме виждали клиентите по стълбите, някои са добре познати лица от хайлайфа, личеше си, че не идват с рехабилитационна цел, а за да ги „отпуснат“ в буквалния смисъл на думата“, коментираха други наематели по стълбите. Около 30 минути ченгетата не можеха да намерят поемно лице, което да се навие да присъства при огледа, тъй като хората наоколо се страхуват. Очевидно познават и кой съдържателя на това особено място. Вътре имало екстри, за които обикновеният мъж дори не може да си представи, че съществуват – както аксесоари, така и майсторство на индивидуалната или групова услуга.                                                                                                                      image



Тагове:   възраст,   здраве,   мафия,   мозък,   секс,   ум,   памет,


Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2674991
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив