Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.12.2011 10:39 - Ексклузивно в БЛИЦ: Умря Августин Пейчинов!
Автор: platttonnn Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1538 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Погребаха милионера в собствената му гробница в Ню Йорк image Ексцентричният мултимилионер Августин Пейчинов, който от няколко десетилетия живее в САЩ, е починал преди няколко дни на 65-годишна възраст, съобщиха за БЛИЦ от семейството на именития богаташ. Той е бил погребан вчера около 19 часа българско време в Ню Йорк. Пейчинов е бил изпратен от този свят в гробищния парк на Манхатън. Точно там преди няколко той получи собствен парцел срещу сумата от 50 000 долара. За да е сигурен, че ще се пренесе подобаващо в отвъдното, тогава милионерът извади още 50 бона от щатската валута, с които закупи свръхлуксозния си ковчег.

Пейчинов е известен като една от водещите фигури в светския елит. Графската титла, която притежава и която често буди недоумения, също прибавя блясък към ореола му. По света се обръщат към него с Ваше Височество, а ложата му на Моцартовия фестивал в Залцбург е запазена под името Августин фон Пейдж.

В България се връща след 1990 г. Инвестира в 2 големи начинания - ресторант в столицата от веригата на Ротисьорите и вила "Аква" край Варна, за която той казва: "Направих тук онова, което ми е липсвало при всичките мои пътувания по света". /БЛИЦ Още по темата



Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2673413
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив