Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.12.2011 19:14 - Ален Делон на 76: Знам, че съм див, а дивите са неукротими и сами
Автор: platttonnn Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2366 Коментари: 1 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Понякога съм несправедлив, непрекъснато съм болно нетърпелив и брутално откровен, казва за себе си легендата на френското кино image Съвсем наскоро големият актьор посрещна 76-ия си рожден ден. Важното е, че не съм самотен. С кого да живея? С жена, много по-млада от мен? Когато остаряваш, изграждаш навици. Младите ме разконцентрират, трудно ги разбирам. Прекарват часове втренчени в екраните на компютрите и GSM-ите си, споделя големият актьор.

Не се чувствам самотен. Достатъчно ми е да бъда с кучетата си. Те винаги са ми давали нежност и безбрежно спокойствие, което не получих от хората. Както казва Бриджит Бардо – моя любима приятелка, - аз имам дива страна. Знам, че съм див, а дивите са неукротими и сами.

Той винаги е харесвал идеята за династиите в киното и е много горд, че и Анушка, и синовете му Антони и Ален Фабиен вървят по неговите стъпки. „Това е един начин да бъдеш безсмъртен – казва и добавя - Животите като моя са рядкост. Започнах кариерата си твърде млад. Идва момент, в който това натежава. И знам, че никога няма да срещна отново Лукино Висконти, Мелвил или Рене Клеман... Свършено е. Но пък после си помислям: какъв шанс за мен, че ги имаше и бяхме заедно!

Сега той работи с дъщеря си Анушка. От две години насам двамата си партнират на сцена в пиесата на Ерик Асу. А от проведения наскоро търг на вина от неговата колекция Делон получи 250 000 евро. Някои от продадените бутилки бяха на неговата възраст.
 


Тагове:   ден,   рожден,   актьор,   див,   Ален,   Бардо,   Бриджит,   делон,


Гласувай:
3


Вълнообразно


1. foreigner69 - Ален Делон
20.12.2011 09:21
въпреки годините остава ...Ален Делон - единица мярка за красив артист::))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2675703
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив