Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.01.2012 07:37 - Пет трупа заровени край тялото на Мирослава
Автор: platttonnn Категория: Лични дневници   
Прочетен: 852 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Мястото край село Планиница било любимо за скриване на убити image Хората в пернишкото село Планиница са смразени от вестта, че в землището им бе открито тялото на убитата Мирослава. “Вероятно убийците не са предполагали, че полицията ще намери трупа. Мястото е много отдалечено от селото. То е в гората и там ходят само ловци”, обясниха пред "24 часа" жители на Планиница. “Кръстосваме тези баири непрекъснато. На такова нещо не сме се натъквали. Тук обаче често заравят трупове. Това е петият”, обяснява Ивайло от местната ловна дружинка. По непотвърдена информация там е била заровена и една от жертвите на серийния убиец Станислав Ангелов-Сиси.

Тялото на Мирослава е било в напреднала фаза на разложение. Затова баща й Васил Шумков изразил съмнение при разпознаването. След аутопсия е взета ДНК проба, за да се докаже самоличността.

Анализът на отвличането на Мирослава не съответствал на професионалната практика. Така полицаите от самото начало били убедени, че става въпрос за аматьори, които обаче са в близкото обкръжение на момичето. Затова и криели информация от семейството. Първият разпит на убиеца Стойчо бил на 13 ноември. След това се наложило и използването на СРС


Тагове:   вестник,   Android,   медий,   Свят,   Facebook,   преса,   timeline,


Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2665999
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив