Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.01.2012 07:59 - Иво и Росица Инджеви: Би Ти Ви изнасили семейството ни
Автор: platttonnn Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2315 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
- Срещу мен се изправи една могъща телевизия, която каза: “Инджев лъже"   Като журналист Иво Инджев е на свободна практика, но като мъж е щастливо обвързан с оперната певица Росица Павлова. Двамата имат 18 години разлика и две малки дъщери – Елена и Нина. Инджев има още три деца от първия си брак с германката Регина. Роси е мецосопрано и също като мъжа си е на свободна практика. За онзи период от живота им, в който Иво Инджев е отстранен от Би Ти Ви като водещ на неделното коментарно предаване “В десетката”, Росица казва, че съпругът й си е останал такъв, какъвто е бил и преди 10 години. Но тя такъв го харесва. В дома им се говори за работа и политика, а новини се гледат непрекъснато, споделя Росица в интервю за “България днес".

Иво Инджев казва, че никой от двамата не е пострадал от това, че е напуснал работата си. “Pроблемът беше в една очебийна несправедливост, с която не можеш да се пребориш. Когато видиш, че насреща си имаш една абсолютна лъжа, срещу която си безпомощен - това е форма на изнасилване. И то не само на един човек, а на един принцип, както и на цялото ми семейство. Срещу мен се изправи БиТи Ви – една могъща телевизия, която заяви: “Инджев лъже. Не сме му казали да се въздържа по теми за президента Георги Първанов”. Ето, това е една абсолютна лъжа!”.

На въпроса как оцелява семейство като тяхното - човек на изкуството и журналист на свободна практика, Иво Инджев отговаря: "Има хора, които са по-зле от нас. Факт е, че вече 6 години нямам постоянен договор. В началото живеехме добре, защото имахме натрупвания, помагаха ни наши близки. Но готовите пари свършиха много бързо. Оттогава сме в постоянна финансова криза.”

Въпреки това Инджев смята, че когато човек не е на щат, определя сам работното си време и това е много по-сладко.

Иво Инджев прогнозира, че слизането на Първанов от президентския пост няма да бъде развръзка за БСП, а обратно – завръзка. “Сблъсъкът скоро предстои. Защото Първанов е безпардонен. Той не е такъв, какъвто изглежда – тих, кротък и уж не се пали много. Президентът няма власт, има влияние – Първанов сам го каза. Той осребри това влияние за 10 години и създаде зависимости между себе си и какви ли не кръгове в България”, коментира журналистът.



Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2673926
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив