Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.01.2012 11:48 - Кобрата убил Присиян след забележка, че има малък член
Автор: platttonnn Категория: Лични дневници   
Прочетен: 660 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Детето е наръгано 8 пъти image Христо Сечински - Кобрата Причината за зловещото убийство на 11 - годишното момченце Присиян от Шумен се оказа невинна забележка за малък полов член. Това разказват пред столичен вестник разследващи.

Във фаталния ден 5 септември миналата година, Присиян и Христо Сечински - Кобрата отишли да се разходят до изоставения търговски център в Шумен. Христо разкопчал панталона, за да се облекчи в един от ъглите. Тогава Присиян му казал - "Много ти малък - по- малък от на бате". Христо се афектирал и се нахвърлил върху 11 - годишното момченце и го убил. След това престъпникът решил да се отърве от тялото и се опитал да го изгори.

В раницата на момченцето имало дезодорант, който гръмнал от огъня и изплашил младежа, който избягал от местопрестъплението. Резултатите от аутопсията установиха, че Присиян е наръган 8 пъти, като един от ударите е прекъснал гръбначния стълб. Докато е бил на 12 години Христо е бил насилван от по-големите ученици и е бягал заради сексуалния тормоз в специално училище за болни ученици.
 



Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2675868
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив