Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.02.2012 17:57 - Песен срещу Путин хит в интернет /видео/
Автор: platttonnn Категория: Лични дневници   
Прочетен: 875 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Автор на текста е 45-годишният Михаил Вистицки
image image image image image image image image image Протестната песен ”Тиранино, върви си” на руски десантчици срещу премиера Владимир Путин има всички шансове да се превърне в химн на опозиционното движение в страната Изпълнена и качена в интернет от Михаил Вистицки и Станислав Баранов, тя вече е гледана от близо 1,2 млн. души до момента, предадоха световните агенции.

На клипа двамата я изпълняват с още трима бойни другари. Всички са облечени в униформи на въздушнодесантните войски. Песента звуча и на големия опозиционен митинг на 4 февруари.

Чрез песента авторите демонстрират умората, възмущението и нетърпението към Путин, който възнамерява да продължи 12-годишното си управление, като спечели президентските избори през март.

Автор на текста е 45-годишният Михаил Вистицки, ветеран от елитните въздушнодесантни войски. Той твърди, че съчинил думите “от сърце” само за половин час, след като участвал в една от големите демонстрации срещу Путин през декември 2011 г. “Михаил смяташе, че протестното движение се нуждае остро от една песен, от свой химн”, заяви за АП Станислав Баранов, съчинил музиката за песента.



Тагове:   хит,   Свят,   Русия,   Путин,   песен,   тиранин,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2674222
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив