Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.05.2012 06:03 - КАКЪВ Е ДУШЕВНИЯТ ПОТЕНЦИАЛ НА КРЪВНИТЕ ГРУПИ
Автор: platttonnn Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1422 Коментари: 2 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 В основата на човек от тип АВ стои интуицията и това, което парапсихолозите наричат „усещане". Той действа чрез тези свои качества, а не с типичните средства за другите кръвни групи като О и А, за които са присъщи логиката и разумът или В, която е между тези два полюса.

Човешката практика показва, че духовните и религиозни лидери са от кръвна група АВ. Американският изследовател Бешер, който изучава характерите според кръвната група твърди, че великите мистични ръководители на човечеството са били без съмнение от кръвна група АВ. Това са Буда, Иисус, Мохамед, св. Франциск от Асизи, св. Тереза от Авила, св. Екатерина от Сиена и др.
Типът АВ е изключително приспособим, макар че разумът и логиката не са доминиращи за неговата нагласа на възприятие, но той по интуиция се научава да си служи превъзходно с тях.
Главното му качество е чувството за дипломация. Той или тя много добре могат да преценят, защото различават по интуиция кога и къде е добре да се мине в настъпление или отстъпление. Притежава вродени качества на психолог. Изкуството да анализира ситуациите (почти мигновена преценка за нещата) с необикновена проницателност го прави ненадминат в киното, театъра, шоубизнеса, защото обича публиката и не я мами.
Изключително чувствителен е на тема справедливост и не понася погазване на човешкото достойнство. Някои представители на типа АВ се характеризират с изключителна смелост при защита на справедлива кауза.
Въпреки дипломатичността си, той не става за дипломат поради неумението му да изчаква и да прави задкулисни ходове.
Този тип човек не понася мързела, бездействието и рутината. Това го травмира. Много хора от този тип са нетрадиционни лечители, поради връзката им с трансцедентното съзнание. Мистичното наистина е заложено в кръвта им.
Типът АВ е пълен с идеи и ентусиазъм и работи повече заради ближните си, отколкото за себе си. Парите, почестите, престижът и практицизмът не го интересуват особено. Често става основател на благотворителни дружества. Той е много добър преподавател във всички области на знанието, заради интуицията и различаването, заложени в съзнанието му. По тази причина всички професии, в които се изисква добър контакт с хората като търговски агенти, социални служители, продавачи, екскурзоводи, отговорници по разширяването на производството и пласмента, му подхождат. Такъв човек е забележителен координатор. Може да има голям успех в ръководни длъжности, ако се огради с подходящи хора, тъй като се затруднява да взема решения.
Не го ласкайте, защото е прекалено проницателен и усеща какво се крие зад това. Не го критикувайте директно, защото е много чувствителен и може да ви накара скъпо да платите за някоя неуместна забележка. Приема критиката, ако е поднесена като остроумна шега, защото обича изтънчения хумор.

 



Тагове:   възраст,   здраве,   мозък,   секс,   ум,   памет,


Гласувай:
5



1. diadokolio - Много полезно!
30.05.2012 07:26
Добър да е денят Ви,
Благодаря Ви, за подпомагащата ни тема!
Изминали са 112-т години от откриването на кръвните групи, но много хора го подминават, а е важно за храненето и общуването ни.
Имам щастието да съм с дядо и леля- АВ, дядо и баща-0, майка- В, баби- А и 0 , аз-О, съпруга-А, а дъщери- 0 и А.
Изпитанията в младостта ми, ме принуди да търся алтернативи, събрах данните и подредих пъзела.
Сърцето ни могат да сменят, но кръвта ни не. Желателно е да се вслушваме в нея!
Приятен и добротворен ден!
С Уважение, дядо Кольо.
цитирай
2. ok3223 - Това е поредната простотия
11.05.2013 10:32
твърдение на неоценените "учени".
Кръвната група да те рамкира и определя и предопределя до голяма степен твоята реализация като личност и човек.
Не синята кръв,произхода,парите на бащата,средата,образованието,което получаваш и старта и помощта,който ти подсигурява родата,често късмета,твоите усилия,упоритост,труд и воля,рисковете,които поемаш...,а решаващо е кръвната група с която си роден,А-В, или А, или В.
Поредната глупост на псевдоучени с претенции..
С една дума.Още при раждането си програмиран от Съдбата,природата,Господ ли,и ти не знаеш,други знаят,и ти не можеш да надскочиш своята парадигма,и каквото и да се случи и да правиш, ти си оставаш и ставаш,може би с малки изклучения чавечето,запрограмина и предопределено от кръвната група,с която го е надарила при неговото раждане природата.
Това са глупости на н-та степен ...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2665473
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив