Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.12.2011 11:36 - Дават под съд Ванеса за гаврата с България (ВИДЕО)
Автор: platttonnn Категория: Музика   
Прочетен: 1601 Коментари: 2 Гласове:
7

Последна промяна: 05.12.2011 11:40

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Организатори и зрители на концерта настръхнаха срещу примадоната image 03.12.2011 г. - Разгневената от чакане публика тръгва към изходите, секунди преди цигуларката да се появи на сцената Цигуларката Ванеса Мей може да отговаря пред съдебна инстанция за провала на концерта си в НДК. Това стана ясно от изявленията в сутрешния блок на bTV на организаторите на събитието и някои от зрителите. На 3 декември в столицата се състоя концертът на Ванеса Мей. Изпълнителката изнерви 5-хилядната публика, като се качи на сцената след близо 2 часа закъснение. През по-голямата част от времето хората дори не са били допуснати да влязат в залата, защото Мей е стартирала репетицията си в нея и то в часа, в който е трябвало да започне концертът. Почитатели и организатори споделиха пред bTV, че са решени да съдят цигуларката.

Феновете чакали Ванеса Мей от 19,30 часа до 21 часа пред вратата, докато ги пуснат в залата. Още половин час 5000 човека чакали да се появи изпълнителката на сцената. “Българи, уважавайте се, моля ви, нека да си тръгнем”, призовала пловдивската журналистка Катя Стайкова, която била на концерта. Час и 40 минути след обявения за старт час за музикалното събитие, Мей се качила на сцената. С възглас „У-у-у!”, вместо аплодисменти я посрещнала залата.

“Това не беше концерт, беше една какафония от звуци”, смята Стайкова. “Като журналист, не можех да остана безучастна към това, което се случи”, заяви тя. Стайкова твърдо е решила да съди виновните за обидното отношение към публиката. “Никой не се е подигравал така с мен”, заяви тя. Журналистката призова всички, които смятат, че събитието е било обида за тях, да се свържат се нея.

Причината за отношението към феновете е “Безотговорното отношение на артиста, спрямо поетия ангажимент”. Това заяви Гани Куршумов, управител на фирмата организатор на концерта. “Това, което тя не направи е да излезе в 8 часа на сцената. Тя стоя до 8 без 10 в хотела си и тогава тръгна към сцената да прави саунд чек, което изнерви и организатори и публика”, каза той.

“Нейните капризи ни дойдоха до гуша в един момент. Например, от известно време шием рокля с кристали по нея, а минути преди концерта тя реши, че не я харесва и няма да е с нея. А самата тя я одобри предварително! Проблемите с нея започнаха от момента, в който стъпи в България. Платихме хонорара и самолетните билети седмица преди концерта”, допълва Куршумов.

Организаторите също заявиха, че възнамеряват да си търсят правата и ако получат неустойки, биха върнали поне част от парите на разочарованите фенове.





Гласувай:
7


Вълнообразно


1. zabylgarite - абе
05.12.2011 12:46
женска работа
и тя гевезенце явно
цитирай
2. apostapostoloff - Още Аристотел е казал:
05.12.2011 16:44
- Цигу- мигу, тури ми гу.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2673436
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив