Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.10.2011 10:08 - Пешо Сумиста навсякъде тиражираше близките си отношения с Гоце
Автор: platttonnn Категория: Новини   
Прочетен: 1200 Коментари: 1 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image 26.10.2005 г. - Служители на Съдебна медицина вдигат тялото на Емил Кюлев Към задържаните по "Килърите" ще има ново дело за още три поръчкови убийства, включително на Емил Кюлев. Това каза вътрешният министър Цветан Цветанов в Шумен днес. „В момента делото е за три поръчкови убийства, но след това ще има ново дело за още три поръчкови убийства. Смятам, че ще има и други, които ще излизат. За мен е важно, че след залавянето на тази група поръчкови убийства с такъв профил нямаме“, заяви Цветанов, цитиран от Shum.bg. Той поясни, че една от екзекуциите, за които са събрани доказателства, е именно на банкера Кюлев.

"Когато има безспорни доказателства, всеки трябва да се съобрази с тях и да отчете, че те са достатъчни за съдебен процес“, каза вътрешният министър и подчерта, че всичко е заслуга на колективната работа на МВР и на прокуратурата, като специално похвали окръжния прокурор на Шумен Ася Петрова, която работи по „Килърите“.

„Видяхте каква схема беше и как всичко е започнало с убийството на Емил Кюлев. Всичко започва с договорката, която е възложена на Вълев към Румен Рачев да събере цесията с Кюлева. Петър Лупов – адвокатът, който е с вързан с „Тракия банк“, след това палеж, след това побой и всичко това можеше да бъде предотвратено, ако тези, които в момента дават оценка на МВР, като бившия министър на вътрешните работи, може би нямаше да се стигне до убийството и на Петър Лупов и на Рачев. Но за голямо съжаление имаше някакви обвързаности, които стават ясни в самото дело – Пешо Сумиста навсякъде тиражираше близките си отношения с Гоце, така че това са нещата, които реално са се случвали в държавата. А Емил Кюлев беше също близкият човек на Първанов. Затова искаме да променим президентската институция да я изпълним със съдържание, с почтени хора, които по никакъв начин не участваха в разграбването на страната през тези 20 г. преход“, заяви Цветан Цветанов.

Според него няма българин, който да не следи процеса срещу Килърите, защото той е безспорен успех и знак, че е спряна машина за поръчкови убийства в годините на прехода. /БЛИЦ


Тагове:   война,   наглост,   подлост,


Гласувай:
5


Вълнообразно


1. liliyanaandreeva - НЕВЕРОЯТНО!
04.10.2011 18:07
В модерното общество на нашето съвремие никой не може да докаже нечия вина, нито пък невинност поради многобройните тайни оръжия, които са засекретени и безнаказано рушат и убиват!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2665870
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив