Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.10.2011 08:11 - „Всеки българин е длъжен да изхранва по един ром”.
Автор: platttonnn Категория: Новини   
Прочетен: 2015 Коментари: 2 Гласове:
7

Последна промяна: 04.10.2011 08:15

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image Анализаторът Осман Октай и политологът Антон Тодоров направиха специално за в. "Торнадо" и за Frognews.bg какво се случи миналата седмица в Катуница, прдположиха кой стои зад последвалите бунтове и кой има полза от разклатения премиерски стол на Бойко Борисов
Осман Октай: МВР не се усещат, че клати стола на Борисов
Премиерът не владее службите, ако влезе в опасната игра, може да бъде убит

Г-н Октай, как тълкувате бунтовете в Катуница?

- В Катуница имаше подготвен сценарий. Той е втора серия на палежа в столичната джамия тази година, трета серия на убийството на малкия Пепи Терзийски, с което опитаха да разклатят кабинета на Иван Костов, и четвърти епизод на палежа на Партийния дом в зората на прехода. Тревожно е, че в случая президентът Първанов очевидно е знаел какво предстои в Катуница. Държавният глава подсказа само преди седмица, че ни предстои революционна ситуация. Това е сценарий на тайните служби, чрез който искат да си отвоюват държавата и да я върнат в ръцете на мафията, наречана Държавна сигурност.

- Какво ви кара да мислите, че сценарият е изобретен от задкулисието на комунистическите тайни служби?

- Аз виждам и разпознавам почерка. Като политически анализатор познавам как действат ченгетата. Хора като циганина Киро са подставени лица, какъвто е Ахмед Доган, Волен Сидеров и Цветелин Кънчев. През целия преход лъсна тяхната мисия, поставена от чуждите господари. Те използват чувствителни теми, с които пренасочват проблемите. Подменят недоимъка и трудния живот с религия и етнически конфликти. Хората в крайна сметка са употребени. Паралелно с това е много лесно да активираш един Цар Киро и един Доган. Аз правя много простичко сравнение между двамата, за да ви докажа, че са кукли на едни и същи хора. И двамата се движат, странно защо, с държавна охрана, която не е ясно от какво и от кого ги пази. 

- Кой „назначи” тези хора за началници на смесените райони в България?

- Хората, които стоят зад ДПС, са от службите. Без да съм компетентен и без да разполагам с доклади на службите, каквито има президентът Първанов, мога да ви кажа, че първите симптоми за очевидния държавен гръб на Киро е бездействието на полицията. Между Рашкови и фамилията на убитото момче е имало конфликт от години насам. Бойко Борисов заяви, че действията на полицията при размириците са били неадекватни. Защо? Всички видяхме, че е прав. Служителите на реда оставиха 200 фенове да опожарят къщите на Рашкови и да трошат колите им, без да ги спрат. Имаше хора, които не си мръднаха пръста, за да спрат вандалите. Създаде се усещането, че всичко се прави нарочно. В същото време телевизиите показваха на живо настървената тълпа, с което нажежаваха обстановката допълнително. Някой нарочно поиска да злепостави ГЕРБ и да попречи на Росен Плевнелиев да стане президент.

- Възможно ли е Цветан Цветанов и Калин Георгиев да са използвани в сценария и да се окажат ренегатите на ГЕРБ?

- Разбира се, че на човек му минават какви ли не неща през главата. Не е невъзможно самият Цветанов да подготвя удар срещу Борисов. Вътрешният министър каза, че МВР действало адекватно, но думите му бяха опровергани от премиера. По-вероятно е според мен да говорим за неподготвено изказване от страна на Цветан Цветанов. По-скоро мисля, че някой иска да създаде напрежение между Борисов и Цветанов. Използва се отсъствието на вътрешния министър, който е шеф на предизборния щаб, за да се клати столът му като един от най-важните хора в Министерски съвет и вицепремиер.

- Какво ще постигнат с това опонентите на ГЕРБ?

- Най-малкото, че ще се дискредитира правителството. Освен това утре ромите ще отидат, за да гласуват до старите си опекуни ДПС, които ги употребяват, като мислят, че това ще е някакво спасение за тях. Няма да се налага сега да се плащат по 50-100 лв. за глас.  


Политологът Антон Тодоров: Руските служби крепят ромските барони
Турците пазят етническия мир в смесените райони, твърди анализаторът

Г-н Тодоров, какво е обяснението ви за случващото се в Катуница?

- Както в Катуница, така и в цяла България има цигани, които са терористи и заплашват етническия мир в страната. Още преди няколко месеца аз заявих, че предстои гражданска война с примитивни средства, която ще бъде предизвикана от ромското население. Това се случи и за жалост прогнозата ми се оказа вярна.

- Какво ви наведе на тази мисъл?

- Имам собствен бизнес, заради който ми се налага да пътувам постоянно. Виждам на терен какво се случва в цяла България. Няма община, в която да не съм бил и да не съм видял накъде отиват нещата заради местните дерибеи. Всичко беше започнато от младите цигани терористи. Слушах изказване на шофьора, който прегази младото момче в Катуница. Той имаше наглостта да заяви, че дори не осъзнал как убива човек. Все едно бил прегазил куче. От хора с такова самосъзнание не може да се очаква друго. Младите цигани не могат да оценят и да разберат каква е цената на човешкия живот. Одобрявам факта, че младежите ни се обединиха и излязоха да протестират срещу терора, който повече от 22 години ни налага циганската общност. За разлика от българите, в телевизионни кадри видях как роми размахваха ножове мачете и дори показваха автоматите си в Столипиново. МВР трябва да се намеси в такива случаи, а не да арестува момчетата, които защитиха България и скочиха срещу терористите, които според изказванията си искат да ни режат главите. В България трябва да има правов ред и законът да важи за всички. В противен случай ни очаква гражданска война. В циганския фолклор има нещо, което от години подсказваше за тези събития – циганската „максима”: „Всеки българин е длъжен да изхранва по един ром”. Циганите наричат всички останали гаджета, с което искат да ги обидят.

- Означава ли това, че искате всички цигани да бъдат порицани?

- В никакъв случай! Никой няма право да крещи „циганите на сапун – турците под ножа”. Държавата трябва да се намеси радикално и да спре набезите на престъпниците, били те българи, цигани, турци и т.н. По Дунав бяха сложени сигнални системи, които да пазят границата ни. Всичко беше очистено от циганите и предадено за скрап. Това е само един от примерите, които показват колко десетки милиони губим заради ромската общност и безотговорността на компетентните органи.

- Защо в смесените райони за щастие няма напрежение между етносите?


- Там турците също са против тероризма на циганите. Те пазят етническия мир и по същия начин, както българите, не искат гражданска война и размирици. Турците са чистоплътни и работят, за да изхранят семействата си. ДПС също носят огромна вина за рушенето на етническия мир. Защо никой не попита защо зам.-кметът на Румен Рашев във Велико Търново е от партията на Ахмед Доган. Защо никой не попита защо от два месеца във Велинград ВМРО и Каракачанов са издигнали общ кмет с хората на Сокола във Велинград, чийто прякор е Палачинката, защото се върти на всички страни, от които получава пари. Тези, т.нар. партии, които уж са против ДПС и циганския тероризъм, в същото време за пари играят на места с Доган.
 


Тагове:   ново,   лъжа,   истина,   игри,


Гласувай:
7


Вълнообразно


1. killuminati - Здравейте хора, братя Българи!
04.10.2011 08:39
Бъдете първо Човеци, после Българи.
Осъзнайте - ако се биете с циганите, но самите вие не се ли превръщате в такива?
А не ви ли манипулират с това разделение? Не е ли негова цел да не би да тръгнем срещу истинските престъпници - тези по върховете? Дали не ги е хванал страх, че се осъзнаваме малко по малко?
А кога ще протестираме пред "мутрите", те не са ли феодали?
А кога пред заводите с минимални заплати?
А кога пред шивашките цехове - робски крепости за българската жена?
Не се връзвайте на провокациите от страна на Тъмните ложи, те разделят и владеят чрез страх и омраза!
Това са мерзости, чужди на Бог! Чужди на светлия Българин, потомък на Орфей, потомък на Богомилите!
Някои цигани, безспорно са лоши, но не всички. Обобщаването се ползва за пропаганда – това са стереотипи.
Много цигани ги е страх от нас, но и това не е повод за гордост, аз предпочитам Уважение, вместо страхопочитание...
Насилието е пътят на слабите. Да се избием и какво?! С какво ще бъдем по-различни от турците и техния геноцид над арменци и кюрди? С какво ще бъдем по-различни от преселниците в Америка - избили индианците?
Да, циганите са особено племе, но нима това е решението? Нима до там стигат нашият ум и сърце? Нима не можем повече от това?
Аз мисля, аз зная - че можем.
Защо в Изтока има цигани, а в Запада има много малко, знаете ли?
Защото векове наред Запада ги е колил и бесил, а сега ви омайват с кухи приказки за ценности! О неразумни, не бъдете като тях. Ние сме народа с ценностите, защото когато Тъмни сили са вилнели, ние сме дали убежище на загиващи хора, дали сме им домове, дали сме им възможност за живот. Да те са забравили това, но нима вие не сте го забравили също?
Нищо не се случва без Божията Воля! Щом ги има тях - има какво да научим от тях. Нима мислите, че само тяхното племе има грях на сърцето си? Защо виждаме треската в окото им, а гредата в нашето не?
Простете им, за да ви бъде простено и на вас!
Дайте има шанс, за да ви бъде даден и на вас!
Бъдете будни, свободни Българи!
цитирай
2. liliyanaandreeva - Да!
04.10.2011 18:03
Гражданската война е "изобретена" в Индия преди 3 500 години и се нарича Браманизъм.Така започва разделението на касти и робовладелско общество, което триумфира по света до ден днешен.
Докато светът не обърне внимание на МИРА в моите календарни градове все ще е така.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2665596
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив