Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.10.2011 16:52 - Вижте кои са влюбените мъже!
Автор: platttonnn Категория: Новини   
Прочетен: 1220 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
      Скандалният Орлин Орлинов бил в интимни отношения с боса на Чавдар image Бурни гей афери тресат Бяла Слатина вече година и половина, твърдят възмутени хора от града пред вестник "Торнадо". Причината - президентът на местния Чавдар Красимир Костов, който се слави с обратните си наклонности и това, че тръшка в леглото си футболист след футболист.
image
Последната му жертва е небезизвестният бияч на манекенки Орлин Орлинов. Бившият играч на ЦСКА вече три месеца се подозира, че топли леглото на работодателя си, а оргиите, които спретвали могат да послужат за сценарий на еротичен филм, казват запознати.

"Принципно не ни пука кой какъв е. Но заради шефа работата на отбора не спори и играем доста слабо", оплакаха се още запознати пред "Торнадо", пожелали анонимност от страх за саморазправа.

Босът се влюбил от пръв поглед в Орлинов, който вместо с играта си, стана известен с побоя над Мис Силикон 2007 Катрин Вачева и други пиянски изцепки. Не след дълго започнал да му прави предлоimageжения и скъпи подаръци, които в крайна сметка го навили за интимни ласки.

БЛИЦ припомня още, че в края на 2009 година Орлинов бе хванат в столичен чалга клуб да купонясва с популярния варненски травестит Елза Парини. Малко след това той беше изгонен от ЦСКА. 

В началото на тази година Орлинов, обичащ да го наричат Роналдо от Галата, стана баща на момиченце, след като забремени гаджето си от Сливен. Майка на детето му е 4 години по-голямата от него Силвия Русева.


Тагове:   ново,   истина,   игри,


Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2673347
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив