Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.10.2011 07:43 - Дали Първанов знае, че младежът с политически амбиции е познат повече по прашки, отколкото по риза?/
Автор: platttonnn Категория: Новини   
Прочетен: 1405 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Жиголо и стриптийзьор напира към властта
БСП тури еротичен танцьор в изборните си листи.Това нещо струва 600 лева на час, категорични са запознати с практиката на еротичната формация Dangers, част от която доскоро е бил и младокът, сега с червени претенции за власт. image image image Снимка: Фейсбук На трето място в гр. Царево по неясен и странен начин за кандидат-управник се е добрал 27-годишният Данаил Балабанов. Денем той е строителен техник, а нощем – стриптийзьор, а и още нещо, твърди “Всеки ден”. От същия еротичен клуб е и победителят от втория сезон на “Сървайвър” Жоро Костадинов.

Преди да нахлузи тесните ризки и фанелки върху мускулестото си тяло, младият Балабанов е радвал застаряващи дами като част от програмата на нощни заведения. Твърди се, че от ласките му се възползвала бизнес дама от Бургас, щедра спонсорка на формацията.

За да сложи край на професията “Жиголо”, Данаил е изтрил от профила си снимките си от периода по прашки. Но въпреки това е член на една от официалните групи Dangers Ertic Show във Фейсбук.

Всички в червената партия вече са разбрали за миналото на младата надежда, но никой не го пипа. Съвсем наскоро кандидатът за президент на БСП Ивайло Калфин посети Царево, за да окаже подкрепа на местната листа. Той се разходи из пристанището в компанията на кмета Петко Арнаудов и на някои от кандидатите за съветници, сред които и еротичния танцьор.

Данаил и Калфин дори се поснимаха. Двамата дори са си казали по няколко думи насаме след срещите. Въпреки че целият град се надява на отстраняването на момчето, след разговора с Калфин стриптийзьорът е бил още по-усмихнат и доволен.

Междувременно скандалният Данаил Балабанов се срещна и с Георги Първанов по време на посещението му в бившия Мичурин.БЛИЦ

 


Тагове:   ново,   лъжа,   истина,   игри,


Гласувай:
2


Вълнообразно


1. tutankhamon661 - platttonnn
06.10.2011 22:34
Ами ако се обърка?
Може да направи стриптийз на неподходящо място.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2665062
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив