Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.10.2011 11:50 - Унгария: Намаляват пенсията на комунистите
Автор: platttonnn Категория: Новини   
Прочетен: 956 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 26.10.2011 11:53


Тя често е много по-висока от средната за страната, която е в размер на 300 евро Над 20 години след падането на комунизма в Унгария парламентът й обмисля да ореже пенсиите на управлявалите по време на диктатурата, предаде Асошиейтед прес.

Тези пенсии често са много по-високи от средната за страната, която е в размер на 300 евро. Това се дължи на високите заплати, които апаратчиците са си уреждали, отбелязва агенцията.

Депутати от управляващата дясна партия Фидес заявиха, че са за налагане на "репарационен данък" върху пенсиите на хиляди бивши чиновници от Унгарската социалистическа работническа партия (УСРП), която управляваше страната през по-голямата част от комунистическия период, завършил през 1990 г.

Други парламентарно представени партии искат да се преизчислят индивидуалните пенсии, за да се извадят от тях заплащанията за политическа дейност.

Депутати от четири от петте парламентарни сили се срещнаха, за да съгласуват предложенията си и се споразумяха пенсиите на бившите комунисти да не се намаляват под нивото на минималния стандарт на живот.

 


Тагове:   ново,   лъжа,   зло,   истина,   престъпление,   игри,


Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2673720
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив