Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.11.2011 19:03 - Цигани забиха нож в главата на бургазлия, той се смее с 13-сантиметрово острие в мозъка си
Автор: platttonnn Категория: Новини   
Прочетен: 3382 Коментари: 2 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Мургавите крали винкел от двора на 56-годишния Стоян image image Цигани забиха нож в главата на 56-годишния Стоян Г. от Бургас. Той заварил мургавите да крадат винкел в двора на къщата му. Единият от тях забил сгъваем нож с 13-сантиметрово острие в главата му, съобщи сайтът “Бесове”. Човекът залитнал и паднал, а бандата помислила, че го е убила на място и е побягнала. Собственикът на имота паднал от удара в главата, а не защото са му забили ножа.

Той изобщо не го усетил. Жертвата сама дотичала до близкото РПУ със забитата в главата чикия, за да информира за случая. Когато Стоян застанал пред дежурния полицай дръжката на ножа стърчала перпендикулярно. Ченгетата били в потрес от гледката, не можели да повярват на очите си, че човекът е жив и им говори. Гражданинът започнал напълно адекватно да обяснява какво се е случило. Той напипвал ножа, усещал, че е забит в главата му, кръвта се стичала по врата му, но твърдял, че не го боли. Чудел се какво да прави.

„Добре е, че веднага бе тръгнал към нас без да се гледа в огледалото, защото едва ли щеше да понесе отражението си“, каза ни медицинска сестра от противошокова зала. В такива случаи трябва да се преценя внимателно дали острието да се извади или да се остави на мястото. Операцията е протекла сполучливо. Стоян бил в добро здраве, узнахме ние. Мозъкът му е невредим, зрението също.

Полицай е придружил бедния човечец до Спешна помощ в бургаската МБАЛ, за да решат там как да го лекуват. Както се вижда, той е напълно адекватен, по думите на полицая не е изпитвал никаква болка и е отишъл до болницата на собствен ход.


 


Тагове:   война,   наглост,   подлост,


Гласувай:
4


Вълнообразно


1. injir - Късметлия!!!
16.11.2011 22:41
Късметлия!!!
цитирай
2. анонимен - Интересный Женский форум
23.10.2012 21:31
Пользователи форума <a href="http://forum.justlady.ru/index.php?showtopic=1429">женский сайт</a> расскажут о лучших новинках и трендах из мира красоты и моды, помогут выбрать собственный индивидуальный стиль, поделятся секретами молодости и здоровья. http://www.justlady.ru/ – это крупнейший в Рунете женский форум, где ежедневно обсуждаются более 100 000 тем. Наш форум дарит уникальную возможность поделиться своими проблемами и радостями, откровенно поговорить о сокровенном, спросить совета и рассказать о своем опыте, пообщаться со старыми друзьями и приобрести новых.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2665059
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив