Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.11.2011 07:17 - Чувам, че се говори за мошеничества. Но и в Америка ги има.
Автор: platttonnn Категория: Новини   
Прочетен: 1032 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 23.11.2011 09:21

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Това, което ме тревожи в ГЕРБ, е толерантността не към Русия, а към мафиотската й политика.  На България е нужна нова дясна партия, която да работи с ГЕРБ   image Алекс Алексиев
Те трябва да бъдат коалиционни партньори, докато ГЕРБ продължи да води подчертано пазарна политика.

Безспорно ГЕРБ спечели убедително, казва в интервю за в. 24 часа Алекс Алексиев, някогашен съветник на премиера Филип Димитров. Чувам, че се говори за мошеничества.  Въпросът е дали те са повлияли на крайния резултат. Според мен друго решение на изборите нямаше. ГЕРБ е просто много популярна. Но на мен много ми се иска да се роди силна дясна партия. Преди имаше десница, но тези, които претендират сега за нейни лидери, не се ползват с никакво доверие и, изглежда, са калпави политици. СДС се разцепи на някакви парчета, които съществуват само за да вкарат по 5 депутати в парламента.
Не съм експерт, но съм убеден, че на България й е необходима една нова десница. ГЕРБ също претендира да е дясна партия. Вярно, че от гледна точка на финансовата и фискалната политика е такава и аз затова я поддържам. Нейните експерти наистина направиха това, което много малко партии успяха - изключително ниския дефицит, ниско задлъжняване, ниски данъци и др. Но аз смятам, че трябва да се роди нова десница, която да подкрепя ГЕРБ. Те трябва да бъдат коалиционни партньори, докато ГЕРБ продължи да води подчертано пазарна политика. Сега пак се говори за Белене, което е абсолютно пагубна перспектива, или за Бургас- Александруполис. Така директно се работи за мафиотската Русия, която няма интерес за благоденствието на България. Оттам плащат на цяла армия от лакеи в България, включително и в пресата.

Не бих се върнал в България. Аз съм стар, за да се занимавам с такива работи.Аз в момента в Щатите се занимавам с политика. Боря се в Калифорния с левичарството и ще участвам като експерт в кампанията на републиканците догодина. Затова всеки месец по една седмица прекарвам във Вашингтон, казва още Алексиев.



Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2671593
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив