Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.11.2011 09:44 - Интересно е защо всичко това се случи в партията.
Автор: platttonnn Категория: Новини   
Прочетен: 1016 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 23.11.2011 10:22


Има хора в партията, нещатни сътрудници на Държавна сигурност. За такива хора спомена и депутата от ДПС Рамадан Аталай, както и други хора.” Както и за депутати от “Атака”, които са сътрудничели и на останалите държавни служби.
Около 10 милиона лева от държавната субсидия за "Атака" са потънали, твърди Валентин Николов image Разпадането на “Атака” започна още преди близо 6-7 месеца. Това заяви пред бтв бившият депутат от “Атака” Валентин Николов. “Всичко останало, което в момента се раздухва като скандал бе само катализатор на тези процеси, които започнаха преди близо половин година.” Капка наистина бе един от основните идеолози независимо, че бе в сянка, това не мога да го отрека добави Николов.


Има хора в “Атака”, които рано или късно ще напуснат партията. Не искам да споменавам имена, нека те самите се сещат. Още когато напуснах говорех, че това ще се случи.”

“Не ми се искаше да говоря за държавната субсидия, но преди ден зам.-председателя на “Атака” също спомена, че само два дни след получаването й тя е била изчерпана. Единствено Сидеров може да се разпорежда еднолично с тази сметка – това ви го заявявам със сигурност” – заяви Николов.

Държавната субсидия за последните пет години, никак не е малко. Тя е в рамките на близо 10 милиона. “Сидеров е този , който трябва да даде отчет за тези пари и за всичко това, което се случва – поиска лична отговорност от лидера бившият депутат на партията.  Според него, тези пари са изчезнали.

Нека припомним, че преди вече повече от половин година Валентин Николов бе един от хората, които първи заговори за офшорните сметки на Волен Сидеров. Той бе в основата на случая с дълго дебатираните подписи на депутати от “Атака” под гаранции на стойност 150 хил. долара.

“Говори се силно в парламента и за закупуването на имоти от Волен Сидеров на Лазурния бряг – вила между Ница и Монако за 750 хиляди евро. Говори се и за капитали, прехвърлени от Сидеров по банкови сметки в офшорни зони. Говори се, не го казвам аз – заяви Николов.

Сигурен съм, че още депутати ще напуснат партията, независимо какви хватки ще приложи Сидеров. Дали ще им обещава политически постове, финансови стимули или други облаги. Има хора в тази партия, които като мен влязоха заради идеите. Сигурен съм, че те ще се разграничат със случващото се заяви Николов.
 



Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2676953
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив