Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.11.2011 08:56 - Вибратор, Ники Василев и принц Кирил
Автор: platttonnn Категория: Новини   
Прочетен: 1371 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 25.11.2011 09:01

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
В първите дни от пребиваването си в Лондон Ники намери работа като куриер във фирмата за секс играчки Big dick (Голям член). Вицепремиерът в правителството на НДСВ продавал секс играчки в Лондон image Бившият вицепремиер на България Николай Василев за известно време се е препитавал, продавайки вибратори в Лондон. Министърът на икономиката в правителството на Симеон Сакскобургготски през годините прави всичко възможно за да потули надълбоко секс бизнеса, с който си изкарва парите през студентските години, пише столичен седмичник.

“Нали знаете, че няма срамна работа. Разнасяше силиконови пениси и вагини от врата на врата, тъй като в този тип бизнес личната доставка е задължителна. Изкарваше пари, колкото да идем в петък на дистотека и да се наквасим, както си му е редът”, спомня си приятел на бивш приятел на вицепремиера от студентския му период в английската столица.

Според него, Василев се хванал като разносвач на изкуствени пишки по-скоро за удоволствие. Баща му Васил Василев по онова време работи във военното контраразузнаване и разполагал с достатъчно пари, за да плаща обучението на сина си в чужбина и да му дава джобни. На младия Василев обаче му се живеело и затова се захванал с дистрибуцията на секс играчки.

Любопитното в случая е, че по време на една от куриерските си мисии Ники Василев чука на вратата на принц Кирил. Синът на Симеон Сакскобургготски също си е поръчал някакъв секс атрибут, въпреки че историята мълчи по въпроса от какъв вид и с какъв размер.

От дума на дума на входната врата, Кирил харесал нахакания Ники и след това го поканил на няколко опознавателни срещи. Така стартира бъдещата шеметна кариера на Василев. Той успява да завърши с отличие, измисля си подходяща биография и стъпва в България с репутацията на лондонско юпи, което е препоръчана лично от принца.

Така бившият търговец на гумени пениси, вагини и вибратори се издига до вицепремиер на България. “Това са стари работи. Всеки има своите тайни в миналото. Няма смисъл да разказвам за младежките си лудости”, отбива темата за своето доста екзотично минало Николай Василев.

В момента той е финансов и инвестиционен консултант. / За Кобургготите отдавна се знае, че са потомствени педерасти. Поне така твърди екскурзоводът в бившото им фамилно имение в Южна Германия. Представям си Никито как е пращял като зряла диня с ония ми ти фалоси...../ 
 



Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2670785
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив