Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.11.2011 19:45 - Цвета Кирилова: Напуснах Нова заради шефовете
Автор: platttonnn Категория: Новини   
Прочетен: 2433 Коментари: 2 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Цвета Кирилова е в депресия и затова е сменила напълно имиджа си, твърдят някогашните й колеги от Нова тв.  Брюнетката стана блондинка и “репортерства” от стената си във Фейсбук   image  И наистина - отскоро бившата водеща на “Здравей, България” е с напълно променена визия – от брюнетка стана блондинка с момчешки къса коса. Откакто не е на екран, Кирилова развива бурна дейност в социалната мрежа. Тя коментира всички политически събития, но не малко внимание отделя и на старите си работодатели.

Въпреки че се раздели с медията преди половин година, Цвета още е бясна на бившия си екранен партньор Евгени Генчев. Преди дни тя дори коментира отговорите му в интервю, което той е дал през лятото и на което тя случайно е попаднала сега. Това, което я е докарало до бяс обаче, е изказването на Генчев, че ако трябва да избира дали да е сам или да имам колега с коренно различен начин на мислене, със сигурност ще предпочета първия вариант. “Ето този отговор е черешката на тортата и около това безочливо признание се върти моето отсъствие от екран. Достатъчно красноречиво е, за да тълкувам бабаитски подчертаното и целенасочено поведение. Ами, така е - ако всички мислеха като обелка от картоф, щяха да са еднакво тъпи”, гневи се Кирилова в профила си.

Проблемите в Нова тв ескалираха с назначаването на Светлана Василева за шеф на MTG. “Проблемите там вече бяха хронични, а новопостъпилите я докараха до командно дишане. “Лицата” на медията успяват да избягат, защото началникът трябва да знае да отсява житото от плявата. И когато не знае, хората си тръгват”, каза за “ШОУ” Цвета.

ОЩЕ ИСТОРИИ ОТ ТВ ЕКРАНА ЧЕТЕТЕ В НОВИЯ БРОЙ НА В. “ШОУ”!



Гласувай:
1


Вълнообразно


1. zabylgarite - a
30.11.2011 07:56
този Евгени Генчев е пълен кретен и кариерист
чудя се как стои на екрана
явно се мазни
така стават нещата в България

браво на момичето
цитирай
2. apostapostoloff - И на Евгени
13.12.2012 05:10
му ебаа мамата!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2673326
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив