Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.11.2011 08:46 - Масово палят коли в София
Автор: platttonnn Категория: Новини   
Прочетен: 1356 Коментари: 1 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
  10 автомобила са били запалени и изгорени тази нощ в столичния квартал "Младост" - 2 и 3. image Акумулаторите на паркираните в съседство коли са били залети със специална запалителна смес. Колите са на случайни граждани. Пострадала е колата и на колега журналист, съобщи тази сутрин Дарик.

Изглежда вече стана обичайна практика в София да се палят коли. Преди няколко дни беше подпалена колата на футболиста Иван Бандаловски пред дома му в столичния квартал "Хаджи Димитър" . Това беше втори вандалски акт срещу него в рамките на месец.  /БЛИЦ

 



Гласувай:
6


Вълнообразно


1. kozme - Тероризмът е навсякъде
30.11.2011 08:58
малки терористчета - тинейджъри под диктовка палят,чупят, взривяват ей така,просто да станат известни. В Гърция не ги откриха, тук едва ли. Полицията ги познава може би, всеки палеж си има индикационен номер - начин на запалване и по ози начин,полицаите могат да разберат кой е виновника.
По времето на Костовото правителство освен палежи и тесли забити в колите имаше и убийства. Баба Ванга каза че до 2012,включително, ще има лоши постъпки на лоши хора. Може би това е имала в предвид. Лошите момчета и момичета не правят добри дела, но нека не си мислят че така ще живеят в бъдеще без ответ - няма начин,защото според Библията - който зло мисли другиму - от зло умира. Ще има възмездие!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2674913
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив