Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.12.2011 07:48 - Символи на Дявола вградени в Народното събрание
Автор: platttonnn Категория: Новини   
Прочетен: 1789 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Родните депутати заседават, облъчени от слугите на сатаната. image Езотерикът Иван Марков обяви, че в цялата сграда на парламента са вградени символи на Нечестивия. Пред “Торнадо” той разкри, че демоничните знаци са поставени още по времето на Георги Димитров. В далечната 1947 г. е предприет мащабен ремонт, който се ръководи от тогавашния парламентарен шеф Фердинанд Козовски. Самият Димитров бил спряган за последовател на тайно окултистко движение на злото, а Козовски бил неприкрит сатанист, свидетелстват съвременници.

В ремонта на старата сграда се намесва и масонът Кимон Георгиев (тъст на бившия омбудсман и председател на НС Гиньо Ганев). По нареждане на Георгиев във фойето са монтирани обърнати конуси, поставени в три редици по шест. По този начин се образува нумерологичното число 666, възприето като символ на дявола.

“Обърнатите конуси и досега са в парламента, а между тях обикновените журналисти правят интервюта с депутати, без дори да подозират, че се намират в лапите на Дявола”, твърди Марков.

Розетката, монтирана на тавана на пленарната зала, съдържа пентаграми, които, взети като цяло, нарушават положителната енергия, продължава езотерикът. Сатанинските знаци, вплетени и в килима на парламента, са тълкувани като хипнотизиращи и отнемащи позитивното излъчване на присъстващите.

“До момента обаче не е открита защита, която да спаси от демонистките сили избраниците на народа”, твърди Марков. Избавлението на депутатите било в премахването на дяволските символи и в основния ремонт на парламента или в смяна на сградата. Езотерикът е убеден, че всички окултни символи в парламента създават дисхармония. “Съвкупността от лоша енергия напълно съвпада с поведението на депутатите”, категоричен е Иван Марков.


Тагове:   океан,   мъж,   победа,   човек,   дух,   сила,   БОЕЦ,   Воля,   плува,


Гласувай:
5


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2673792
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив