Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.12.2011 20:12 - Подземен бос: Известен бизнесмен поръчва палежите
Автор: platttonnn Категория: Новини   
Прочетен: 2114 Коментари: 1 Гласове:
5

Последна промяна: 14.12.2011 20:14

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Битката била за повече влияние в държавата image Поръчителят на палежите на автомобили в София е един. Това е достатъчно известен бизнесмен от подземния свят, който за първи път работи професионално от страната на т. нар. бивши групировки, твърди TV7. Това е версията на престъпния свят за палежите. Нея разви в разговор с Диляна Гайтанджиева анонимен представител на групировките, които в момента контролират подземния свят в София.

Според него палежите се организират елементарно. Хората, наети за мръсната работа, са организирани в йерархични групи, и повечето от тях не се познават един с друг. "Всеки работи като затворена клетка", обясни анонимният подземен бос. Според него става въпрос за минимум две до три групи от по трима души, които взаимно не се познават.

Организацията, която извършва палежите, е на няколко нива. Поръчителят работи директно само с един човек, който спуска поръчката на отговорниците на групи, ангажирани с палежите.

Манията да се палят автомобили от София постепенно завладя цяла България. След столичните квартали изгоряха коли в Бургас, Несебър, Карнобат, Кърджалийско и Разградско.

В бургаския квартал „Братя Миладинови" бе опожарено "Ауди А4", собственост на 25-годишен доставчик на интернет услуги. Свидетели твърдят, че са видели двама тийнейджъри, които бързо се отдалечили от мястото на инцидента.

В Карнобат драснаха клечката на "Ауди А6" с пловдивска регистрация. Автомобилът е ползван от 40-годишен карнобатлия.  Посред нощ изгоря кола в Несебър - "Рено 19" с бургаска регистрация.

Изцяло е изгорял паркиран в гараж автомобил в Чернооченското село Соколите. В разградското село Китанчево изгоряха две коли марка „Фолксваген Голф" в двора на 57-годишен местен жител. ри палежите е изгоряло дворното куче



Гласувай:
5


Вълнообразно


1. penchoan - Някой иска да накара хората да си ...
14.12.2011 20:38
Някой иска да накара хората да си застраховат колите с авто каско. Кризата се отразява на мутрите-застрахователи.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2665364
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив