Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.12.2011 18:00 - ДАНС подхваща пироманите
Автор: platttonnn Категория: Новини   
Прочетен: 3136 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 15.12.2011 18:58

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Агенцията работи по версии, свързани с тероризъм image ДАНС се занимава с част от въпросите, свързани с палежите на коли. Това обяви пред журналисти председателят на парламентарната Комисия за контрол на Държавна агенция „Национална сигурност” (ДАНС) Димитър Дъбов след заседание на комисията. Ако пожарите са дело на криминален контингент, ДАНС не се занимава с това, уточни Дъбов. „В неговия предмет на дейност е борба с тероризма. ДАНС проверява само тази част от нещата”, посочи Дъбов.

Председателят на ДАНС Константин Казаков коментира във връзка с палежите на коли: „Правим всичко възможно, което е по силите ни. Работим в много тясна връзка с МВР. Всичко, с което можем да помогнем в този случай, ще го направим. Всякакви версии се чуха и изказаха. Не мога да добавя нищо допълнително. Помагаме на МВР като цяло, това ни е задължение. С всички възможности, които имаме като инструменти, им помагаме. Съдействаме ежечасно. Работи се по много версии”, заяви той.

Казаков посочи, че не може да коментира дали е може да се говори за организирани престъпни групи. „Нямам достатъчно информация, от която да направя заключение, което да бъде категорично или да даде някаква посока”, подчерта той.



Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2659780
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив