Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.12.2011 09:49 - Биячите на Порожанов: Следващия път чупим ръце и крака
Автор: platttonnn Категория: Новини   
Прочетен: 1083 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Двама чакали маскираните в черен джип image Това е последно предупреждение, следващия път чупиме ръце и крака. Това изсъскал единият от маскираните мъже, които в четвъртък вечер пребиха шефа на фонд "Земеделие" Румен Порожанов. След това той и аверът му офейкали. Думите на нападателите се носят като мълва из коридорите на фонд "Земеделие", твърди "Стандарт". Двама маскирани мъже с камуфлажни дрехи пребиха Румен Порожанов във входа на блока, в който аграрният шеф живее в столичния кв. "Борово". В петък по обяд шефът на фонд "Земеделие" беше изписан от ВМА, като засега е ясно, че ще остане под наблюдение, но у дома си.

По неофициална информация Порожанов се прибирал заедно с жена си Веска малко след 19 ч. След като паркирал служебната си "Тойота Корола", той грабнал торбите, отворил входната врата и пуснал съпругата пред себе си. Точно тогава биячите го изненадали с юмручен обстрел. С шутове пък го вкарали във входа, като казали на жена му да си мълчи, след като я натикали в асансьора. Тогава боят продължил с боксове. Раните на Порожанов са основно по лицето и врата.

Според запознати, маскираните биячи били с други двама мъже, които пък ги чакали с черен джип пред кооперацията. От полицията засега отказаха да дадат подробности. Ясно е само, че Порожанов е разпитан след инцидента. Основните версии на МВР за побоя са свързани с работата му. Пред униформените Порожанов не е споделил да е получавал заплахи.

Кооперацията се намира точно срещу централния вход на административната сграда на "Топлофикация София". Там обаче няма камери, които да са заснели нападателите. Вчера съседите на Порожанов не бяха много сговорчиви. Те разказаха, че той живее със семейството си от 5-6 години в блока. Досега не са имали скандали с него, никога не са го виждали с охрана.



Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2675114
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив