Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.01.2012 14:39 - МВР: Килърът на Мирослава се гръмна, тъй като не можа да преживее провала си
Автор: platttonnn Категория: Новини   
Прочетен: 800 Коментари: 0 Гласове:
0



Стойчо Стоев трябвало да стане защитен свидетел на полицията, исканият откуп бил 25 000 евро image Неделчо Стойчев Стойчо се самоуби, тъй като не можа да проживее провала си. Тази версия разви шефът на Института по психология към МВР Неделчо Стойчев пред bTV. По време на разпитите в полицията и ГДБОП, Стойчо Стоев, който вчера се самоуби в апартамента си в Перник, не показал съжаление на действията си. Той признал, че заедно със съучастника си Марио е отвлякъл и убил 17-годишната Мирослава Николова от Перник.

Той поставя собствените си нужди над живота на останалите. Той беше ангажиран повече да мисли как да задоволи личните си нужди, обясни Неделчо Стойчев. Стойчев е разглеждал човешкия живот като средство за постигане на собствените си меркантилни цели. Той беше загрижен дали ще си реши дневните проблеми. Ние му бяхме обещали статут на защитен свидетел и никой не предполагаше, че ще се самоубие. Мисля, че той е организатор на похищението, а Марио е само помагач, твърди Неделчо Стойчев.

Между похитителя и жертвата Мирослава е имало определено доверие. Тя е повярвала, че всичко ще бъде наред и ако изпълни всичко ще бъде пусната, твърди още психологът. Той съобщи още, че семейството на момичето са изпратени две писма – първото е написано собственоръчно от Мирослава. Анализът показа, че тя е била в добро емоционално състояние. Тя го е разпознала още в момента, в който е била похитена.

След това е проведен и разговорът от личния телефон на Мирослава, която се е обадила на сестра си. Никога един похитител няма да допусне жертвата да говори със сестра си при това на живо и това ни наведе на мисълта, че похитителите са близки.

Второто писмо е съвършено различно, тъй като било с шаблон. В него е записано, че Борислав, приятелят на сестрата на Мирослава, прави много грешки и ако иска да бъде цял, а да не бъде осакатен трябва да изпълни всичко. Най-парадоксалното е, че е поискано Борислав, когато осигури парите да нарисува кръст на гаража си. Нещо като Али Баба и 40 – те разбойници – това ни гарантира, че в действителност похитителите са близки до Борислав. Именно Борислав е получил 250 000 евро наследство. Писмото е оставено на вратата на дома, където живее Борислав.

Двамата похитилети са поискали 25 000 евро откуп. Борислав е отказал да плати сумата.

 



Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2677134
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив