Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.01.2012 18:11 - Убиецът на Дореми се разрева пред съда
Автор: platttonnn Категория: Новини   
Прочетен: 1272 Коментари: 1 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Данъчната искала да го напусне, казала му, че е осиновен image Пламен Джорлев, който уби съпругата си Дореми и изхвърли тялото на кучетата, се разплака днес пред Окръжния съд във Враца. Магистратите му наложиха мярка за неотклонение “задържане под стража”.

Пламен Джорлев поиска да даде обяснение пред съда за случилото се на 4 януари между него и съпругата му Дореми, което довело до убийството. Джорлев се оплака, че жена му е поискала да го напусне. В последвалия скандал му казала, Дореми му казала, че е осиновен, за което той не знаел, и тогава загубил контрол.

Докато даваше показания, убиецът се разплака и завърши с думите, че съжалява и никога няма да си прости това, което е извършил. Той също не поиска по-лека мярка за неотклонение.

Решението на съда не е окончателно. То може да бъде обжалвано пред Софийския апелативен съд, но най-вероятно обвиняемият няма да се възползва от това право.

43-годишната Дореми Джорлева, която бе служителка в офиса на НАП във Враца, бе обявена от съпруга си за изчезнала на 5 януари тази година. Разследването установи, че в действителност жената е убита от съпруга си.
Тялото й бе намерено край пътя за Вършец на 13 януари в хода на проведен следствен експеримент.

Искането за постоянното задържане на Джорлев бе внесено от наблюдаващия прокурор Владимир Дилков с мотивите, че обвиняемият за тежкото престъпление може да се укрие или да посегне на живота си. Служебният защитник подкрепи тезата на обвинението и не поиска по-лека мярка за неотклонение.
 



Гласувай:
1


Вълнообразно


1. анонимен - Е, и от къде я прихвана тази толкова ...
17.01.2012 00:17
Е, и от къде я прихвана тази толкова важна информация??? Той е имал любовница, а пък някой си е.бал мама си...Жълто , та усрано чак....
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2673547
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив