Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.01.2012 10:47 - Новият държавен глава започва работа веднага
Автор: platttonnn Категория: Новини   
Прочетен: 1181 Коментари: 2 Гласове:
0



Росен Плевнелиев приема Кристалина Георгиева и Йоханес Хаан   На специална церемония пред Паметника на Незнайния воин в София Георги Първанов ще предаде поста на новoизбрания президент Росен Плевнелиев. Новият държавен глава започва работа веднага. Следобед президентът ще има срещи с еврокомисарите по бедствия и аварии и отговарящия за регионалното развитие - Кристалина Георгиева и Йоханес Хаан, както и с представители на Световната банка и Европейската инвестиционна банка. Официалните гости ще се срещнат и с премиера Бойко Борисов. Церемонията днес ще започне в 11.00 часа, като в нея ще вземат участие и близо 320 гвардейци от Национална гвардейска част. Поканени са и официални гости, премиерът Бойко Борисов, председателят на парламента Цецка Цачева, президентите Желю Желев и Петър Стоянова, депутати, представители на българските институции, както и дипломати.

Както е известно, в четвъртък новоизбраните президент и вицепрезидент Росен Плевнелиев и Маргарита Попова се заклеха пред Конституцията в Народното събрание. Днес официално двете президентски двойки на Георги Първанов и Ангел Марин и тази на Плевнелиев и Попова ще сдадат и приемат властта на "Дондуков" 2.
 



Гласувай:
1


Вълнообразно


1. анонимен - Както започнеш ....
22.01.2012 13:31
Много обещания даде Президент Плевнелиев.
Дано И той не започне с лъжи ...
Дано бързо прочисти "атмосферата" в институцията и даде бързо "прагматична насока" на дейността си в името и благото на България.
цитирай
2. starside - РАДВАТ ЛИ СЕ БЪЛГАРИТЕ НА ПЛЕВНЕЛИЕВ И ПОПОВА ?
22.01.2012 14:51
ГЕНОЦИДА НА БЪЛГАРИТЕ ПРОДЪЛЖАВА !
ПЛЕВНЕЛИЕВ Е ПОМАК-МЮСУЛМАНИН (БАЩА "АСАН") !
ПОПОВА ПО МАЙКА И ПО БАЩА Е 100% ЦИГАНКА !
ТУРЦИЗАЦИЯТА И ЦИГАНИЗАЦИЯТА НА БЪЛГАРИЯ Е В ЗАВЪРШВАЩА ФАЗА !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2675733
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив