Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.01.2012 19:22 - Китин Муньос въртял любов с принцеса Летисия
Автор: platttonnn Категория: Новини   
Прочетен: 662 Коментари: 0 Гласове:
0



Още незаглъхнала тържествеността от златната годишнина от сватбата на Симеон Сакскобургготски и доня Маргарита Гомес-Асебо, като гръм от ясно небе се стовари един слух, който аха да я помрачи.image Още незаглъхнала тържествеността от златната годишнина от сватбата на Симеон Сакскобургготски и доня Маргарита Гомес-Асебо, като гръм от ясно небе се стовари един слух, който аха да я помрачи. Преди да се омъжи за испанския престолонаследник Фелипе, днешната принцеса Летисия май е имала любовен романс с Китин Муньос, бъдещия съпруг на княгиня Калина, твърди "Стандарт Нюз". Това твърди в последната си книга „Самотата на кралицата” барселонската журналистка и писателка Пилар Ейре, гръмна телевизия Антена 3. Романът, който претендира да е написан на базата на лични разследвания и собствени източници, е посветена на драмата в испанския кралски двор. Според Ейре крал Хуан Карлос повече от 30 г. не поглеждал съпругата си, кралица София, и непрекъснато й изневерявал, като вече уж бил спал с над 1500 жени.

Книгата обаче споменава и за други особи със синя кръв и така стига до, по всяка вероятност, интригата с българската княгиня и нейния съпруг. Телевизията цитира сайта „Ванитатис”, пред който семейството на Калина било демонстрирало скептицизъм по повод твърденията за бившите гаджета и даже ги отричали.

„Фалшиви са. Двамата не са излизали. Запознаха се покрай работата на Китин, който също бе в държавната телевизия TVE, имаше серия документални филми”, заявили от фамилията на Сакскобургготски.

Китин е изградил имиджа си на мореплавател и щур авантюрист, а Летисия се наложи бързо като име в журналистиката. Тя започна работа в TVE през 2000-а и в същата година става специален пратеник на телевизията във Вашингтон, където отразява президентските избори. А след атентатите от 11 март 2001 г. предава директно и от Кота Нула в Ню Йорк. През 2003 г., малко преди годежа си с Фелипе, освен че е назначена за водеща на една от най-гледаните програми, излъчва и репортажи от войната в Ирак.

От испанския кралски дворец Сарсуела пък въобще не са коментирали пикантните твърдения за личния живот на аристократите. Заради скандалните си твърдения в книгата, публикувана през 2011 г., обаче, Пилар Ейре е уволнена от последната си работа - телевизия ТелеСинко.
 



Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2665029
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив