Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.02.2012 08:36 - Имало списък на Наглите с имена за отвличане и терор,и Бареков в него
Автор: platttonnn Категория: Новини   
Прочетен: 1137 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  image  Ангел Бончев Който е поръчвал отвличанията, е бил обучаван в този вид тероризъм; тези пари от отвличанията - 3 милиона евро - са отивали и за финансиране на кампании. Ако не се беше сменило правителството, този вид бизнес щеше да продължи, коментира Бончев.

Две от служителките на фондацията, на която аз дарих парите, се оказаха свързани със застрахователното дружество Лев Инс, затова мисля, че Алексей Петров може би има нещо общо с отвличането, каза по ТВ 7 Ангел Бончев, чието семейство пострада от групата на "Наглите". Той беше отвлечен, след това пуснат, но и съпругата му беше отвлечена, поради което той беше принуден под натиск да дари пари на фондация "Утре за всеки". Впоследствие и Камелия заболя от коварната болест.

Няма нищо случайно, групата на "Наглите" атакуваше хора, които имаха бизнес и ниво в България като К. Киров, Р. Гунински. За всички е ясно, че тези, които са в следствието, не са шапката и мозъкът. Този, който го е поръчвал, е бил обучаван, това е вид тероризъм, правено е и за да се всява страх сред бизнесмени и политици. 3 милиона евро са събрани от такива случаи, констатира Бончев. Хората, занимавали се с отвличанията, са били зависими, имали са присъди, някой ги е хванал и организирал, но парите не са останали у тях.

Ако не се беше сменило правителството, този вид бизнес щеше да продължи, каза Бончев и добави, че имал информация за списък на хора, които щели да бъдат подложени на терор.  

Водещият Бареков каза, че и той бил вътре в този списък, заедно със семейството си, писал го водещ офицер от ДАНС. Казали му го действащи барети. Затова Бареков напуснал БТВ.

Напълно възможно е последните три отвличания да са свързани, така се получава двоен дивидент - взимаш пари и атакуваш хора, близки до Б. Борисов, каза Бончев. Един човек, колкото и да е умен, без средства не може да се кандидатира за президент, няколко пъти повтори Бончев. Според него парите са отишли някъде.

Охраната на г-н Първанов е била под прякото началство на Ал. Петров, каза още Бончев. Тази охрана в определен момент пазела и Гр. Ганчев. Тези хора са били под влиянието на Петров, навърза фактите той, разсъждавайки по темата. Нормално е аз да стана жертва, след като отвличането на Ганчев не стана, ние заедно започнахме бизнес, бях най-близкият му човек, продължи Бончев.



Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2665158
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив