Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.02.2012 18:50 - Ники пилето откачи без дрога,ковачки психяса тотално.
Автор: platttonnn Категория: Новини   
Прочетен: 1051 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Адашите на енергийния бос и на контрабандиста пощръкляха от честите арести
image image image image image image image image image Ковачки вандалства в килията, а Ники Пилето е в тежка абстиненция пак там, след като останал без задължителната си дажба от дрога. Двамата кримигерои са съименници на енергийния бос Христо Ковачки и на видния контрабандист Николай Методиев, но нямат нищо общо с тях освен сходството във фамилията и абсолютно идентичния прякор. Арестантите, които пощръкляха от чести арести, са “ниска топка”. Единият според психолозите търси изява, защото компенсира трудното си детство, другият пък е дилър на ниско ниво, който сам е пристрастен и не може да се контролира, когато остане без дрога. 

Преди половин година Ники Пилето успява “да се издигне” до отговорник на район в столицата и през ръцете му минават големи количества наркотици. Малко по-късно обаче го наказаха и го понижиха в йерархията, защото се установи, че 

консумира повече, отколкото продава. 

Беше затънал в дългове и това наложи да се хване с нещо допълнително, защото в противен случай нямаше как да си подсигури необходимото количество хероин, без което вече не може, разказва добре осведомен източник. Първата “преквалификация” на Пилето била като автоджамбазин. Наркодилърът обаче толкова бил увеличил дозата си, че ръцете му треперели и не можел да нацели ключалката, от което много се бавел, затова се хванал с още по-нискоквалифицирана работа като паленето на автомобили по поръчка.

Поредното му залавяне е на 1 февруари, когато е пипнат по сигнал, подаден от гражданка в столичното Трето РПУ. Ченгетата са изненадани, когато залавят Пилето, арестуван нееднократно за притежание и разпространение на наркотици. Според запознати той е забелязан и “изпят” от човек от местния криминален контингент, който го е наблюдавал. Така около два часа след палежа полицаи звънят на вратата на Ники Пилето, който ги посреща в домашни дрехи. На стол са хвърлени дрехите, с които е бил на местопрестъплението. “Разжалваният дилър” не оказал съпротива, но помолил ченгетата да бъдат хора и да му разрешат поне една магистралка, “за да е подготвен за ареста”. И тъй като просбата му, естествено, не била удовлетворена, още по време на разпита той започнал да нервничи, че излиза извън контрол и трябва спешно да си приеме лекарствата. Успява да се успокои чак когато се уверява, че няма да остане в килията повече, а го пускат срещу парична гаранция. 

Другият пироман, носещ същата фамилия като на бизнесмена Ковачки - Юлиан, също полудял в килията и се наложило да бъде 

закопчан с белезници и след това инжектиран с успокоително. 

Докато вандалствал, той успял да строши дори тоалетната чиния! Със счупената част се опитал да млати един от усмиряващите го полицаи по главата. При задържането му пък плаши, че ще намери всички, които са участвали в ареста му, и ще им подпали чергата. 

Пред ченгетата Юлиан Ковачки раздувал, че е жертва на заговор и се опитват да го отровят. Той бил убеден, че това ще се случи, именно докато е арестуван. Когато се успокоил, той разказал, че вече е бил осъществен опит да бъде ликвидиран, като незабелязано от него в чашата му в заведение в „Младост 3” му била сипана отровна субстанция, от която си изповръщал червата. Толкова бил зле, че не можел да обясни какво се случва на сервитьорите, които го обвинили, че се е напил, и се опитали да го изхвърлят навън.

„Нямаше основание да започна да повръщам, поръчах си марков алкохол, а не евтино менте”, казал по-късно той пред разпитващите го психолози. „Ковачки се уплашил, че отвън може да го очакват отровителите му и се запънал, че ще излезе само с краката напред от заведението. „Доведете ми полиция! Къде са тези вагабонти, когато има нужда от тях?!”, крещял Юлиан, опитвайки се да разбие с бутилка главата на един от сервитьорите, отказващи му допълнителна поръчка. Когато обаче униформените се отзовават на сигнала на гражданин, присъстващ в заведението, за буйстващия мъж, Ковачки превъртял на друга вълна и започнал още там да 

плаши ченгетата, че ще ги гледа горящи като факли. 

„Не ме знаете колко съм луд, всичките ще ви оправя! Ще ви стане много горещо!”, викал буйстващият чак до сутринта, когато вече освирепял и започнал да руши килията. Междувременно се опитвал да си удари главата в стената, като целял да изкара, че е бит от полицаите и да ги обвини в насилие. 

Ковачки твърди и за подпалваните от него коли, че е натопен, защото бил удобен за МВР, след като сглупил да свидетелства в три от случаите, когато бил свидетел на опожарени автомобили. Пироманът вече имал и мания за преследване. Според него цял месец преди да го арестуват за първи път, той бил под непрекъснато наблюдение. Даже си правел експерименти, като си намятал якето посред нощ и излизал навън. „Разхождах се с ръце в джобовете, а зад мен пъплеше с 5 км/ч кола с цивилни ченгета”, твърдял той. 
Според източници на “ШОУ” Юлиан Ковачки се е провалил при два от разпитите му пред детектора за палените коли в „Младост” и „Хаджи Димитър”, за които е заподозрян.



Гласувай:
2



1. murmashka - Интересно
08.02.2012 07:24
А в пандизи иам ли и някой Борсов или Цветанов?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2673683
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив