Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.02.2012 18:19 - "Анонимните" се прицелиха в България /ВИДЕО/
Автор: platttonnn Категория: Новини   
Прочетен: 857 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Международната организация на "Анонимните" обявиха война на българските власти. Това стана чрез специално видео обръщение в YouTube.

 

"Здравей България. Предполагаме знаете кои сме ние, но ако не – ние сме "Анонимните". Ние сме най-голямата сила на света. Сила, много по-могъща от всички правителства на тази Земя", започва обръщението на бунтарите.

"Ние сме хората, които ви създадоха, ние сме хората, които срещате всеки ден на улицата. Ние сме тези, които не очаквате – от продавача в магазина до чистача в ресторанта", продължават с представянето си от организацията.

Хакерите поставиха и ултиматум на българското правилтелство и го предупредиха, че АСТА не може да бъде подписано с резерви. След като бъде ратифицирано от България, споразумението ще влезе в сила и ще доведе до нарушаване на правата на хората и на Конституцията на страната, предупреждават още "Анонимните". Хакерите посочват и кои членове и алинеи според тях ще бъдат нарушени.

"Протестът на 11 февруари беше мирен. Но няма да има повече протести. Следващите стъпки ще бъдат съвсем различни. Ако продължавате да се подигравате на хората в България, ще видите тези стъпки, но сме сигурни, че няма да ви харесат. Даваме ви шанс да се оттеглите мирно от споразумението, изразявайки това с официално съобщение", категорични са от организацията.  "Ние сме Anonymous. Ние не забравяме. Очаквайте ни!", завършва видео обръщението в You Tube.

 



Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2676148
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив