Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.02.2012 11:17 - Станимир Флоров: Като са от „Шоуто на Слави”, недосегаеми ли са?
Автор: platttonnn Категория: Новини   
Прочетен: 815 Коментари: 0 Гласове:
-1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Нов скандал с полицейско насилие се опитаха да създадат хора от екипа на Слави Трифонов. Известният музикант Илия Илиев обвини служители на ГДБОП, че са си превишили правата и са се държали грубо при проверка в негов офис.
Според Илиев поне 15 души са атакували помещение, което е негова собственост, но нямали заповед за обиск. Освен това разследващият полицай Малакова се държала грубо и предизвикателно, като заявила за Илиев: „Тоя ще седи пред вратата, ще кляка и ще лази!”.


По този повод шефът на 
 ГДБОП Станимир Флоров коментира  пред "Дартс нюз".

- Г-н Флоров, как ще коментирате новия случай на „полицейско насилие”, който беше представен в „Шоуто на Слави”. За какво точно става въпрос?
- Става въпрос за рутинна проверка. Установено е, че на този адрес се помещава фирма, която е извършвала злоупотреби. 

- Това е било част от последната ви операция, при която беше разбита банда за финансови измами, така ли? 
- Да. Колегите са извикали собственика на помещението и са се легитимирали.

- Имали ли са заповед да влязат?
- Законът на МВР разрешава да се извършват такива действия при неотложност. Ако бяхме отишли, без да влезем, и се върнем на другия ден, нали се сещате дали щяхме да намерим някакви документи. За да отидем там, значи сме имали информация. 

- Как ще коментирате поведението на разследващия полицай Малакова?Музикантът Илия Илиев, който ви нарича Миро, твърди, че вашата служителка се е държала грубо, казала му, че трябва да кляка и да лази?
- Не познавам Илия Илиев. Не знам кой му е разрешил да използва моето име и да плаши служителите с мен. Не вярвам да се е притеснил от полицайка, която е 40 кг с мокри дрехи. 

- Говорихте ли вече с Малакова. Каква е нейната версия?
- Тя не е изричала репликите, за които Илиев я обвинява. Единственото, което ми каза е, че той се е държал грубо, арогантно и надменно. Те явно така се държат. Като са от „Шоуто на Слави”, недосегаеми ли са? Явно са свикнали все да се обаждат на някой, все някой да им решава проблемите. На място е установено, че Илиев е само собственик, който е дал помещението под наем. Но за да се държи така човек, значи има от какво да се притеснява. Мисля, че г-н Валери Йорданов преди време много точно определи какво е днешното състояние на хората, които се занимават с престъпна дейност – „преди бяха болни, сега са станали нежни души”. Сега всеки поема вълната и се опитва чрез т.нар полицейско насилие да оправдае неадекватното си поведение. Защото в случая имаме точно това – неадекватно поведение, грубо държание със служителите на МВР, което не би трябвало да е така.



Тагове:   бандит,   корупция,   убийство,   съд,   право,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2670713
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив