Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.02.2012 09:01 - ЕС отмени срещата на лидерите от еврозоната
Автор: platttonnn Категория: Новини   
Прочетен: 856 Коментари: 0 Гласове:
0



   „Терапията за Гърция” не може да е ефективна и със сигурност е обречена на провал, защото се запазва особено важната причина за сегашните управленски трудности.

Стопанската криза в Гърция се развива тъй като гръцкото правителство, с мълчалива подкрепа от европейски и световни експерти прилагат утопична управленска идея, която се материализира в конкретна държавна финансова грешка, поради която сегашното гръцко държавно финансово управление е НЕПРИГОДНО за евро.

Гръцкият финансов недъг съществува, защото не е налично съобразяване с качества на ползвано евро и това поведение подсигурява развитие на диспропорции и (при достатъчно време) криза с болезнени щети за хората.

До 24 часа след като Гърция подобри своето държавно финансово управление, което да стане ГОДНО за стопанство с евро - сегашната нейна стопанска криза ще е премахната.

Причината за сегашната стопанска криза при други държави е идентична с тази в Гърция.

Пример: Ако Гърция бе подобрила своето държавно управление и същото е ГОДНО за евро – сега гръцката държава щеше да е без финансови трудности и да е със завишени възможности да изплаща дълговете си в срок и нейни кредитори няма да понасят болезнени щети за милиарди евро.



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2675868
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив