Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.03.2012 06:48 - ПИРАМИДА НА 3200 Г. В БОСНА ИЗЛЪЧВА ЕНЕРГИЯ
Автор: platttonnn Категория: Новини   
Прочетен: 871 Коментари: 0 Гласове:
1



 Откритата преди 7 години в района на босненската столица Сараево пирамида, излъчва енергия, съобщи на пресконференция в Любляна нейният основен проучвател Семир Османагич.
Според него, някои от т.нар. "босненски пирамиди" имат мощно енергийно поле. "С помощта на физици и електроинженери доказахме, че от върха на "Пирамидата на Слънцето" се излъчва енергия, която идва от нейните дълбини, заяви той. Според него, подобни аномалии се наблюдават и в няколко други пирамиди, разположени в непосредствена близост.

Османагич информира, че под "Пирамидата на Слънцето" екип от археолози е открил подземни тунели с обща дължина от няколко километра. Досега от тях е изследван само един тунел с дължина от около 600 метра. 

Припомняме, че "босненските пирамиди" бяха открити през 2005 г. в близост до село Високо, на 30 км. от столицата на Босна и Херцеговина, Сараево. Всички те бяха покрити с дебел почвен слой. Преди това се е смятало, че въпросните "височините" са естествено образувани. Най-високата от тях е със 70-метрова височина и носи името "Височица". След откритието обаче, Османагич я преименува на "Пирамида на слънцето". 

Археологът е убеден, че тези пирамидални структури са създадени от човека и по-конкретно от древните илири преди около 3200 години.



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2673404
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив