Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.03.2012 10:03 - МАЙКАТА НА ИЗЧЕЗНАЛИЯ АСПАРУХ: ПОЛИЦИЯТА НЕ Е РАБОТИЛА ИЗОБЩО ПО НАШИЯ СЛУЧАЙ
Автор: platttonnn Категория: Новини   
Прочетен: 1905 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Полицията не е работила изобщо по нашия случай. Това категорично заяви пред TV7 Лилия Желева, майка на изчезналия Аспарух Бакалов.
“Синът ми изчезна през юли 2009 г., по време на изборите. Той беше готвач в ресторант, работеше само с един почивен ден в седмицата – неделя”. Една вечер след работа момчето тръгва да изпрати приятелката си и просто не се появява повече.

Изплашената майка веднага алармира полицията. От там обаче настояват тя да изчака 24 часа. Лилия отива в полицейското управление и отново настоява да започне издирване. Ченгетата я предупреждават да не дава гласност на случая, а те щели да си вършат работата. 

Майката казва, че е съгласна абсолютно на всичко, готова е на всичко, за да разбере истината. “Защото няма по-голям ужас от това да живеят родителите на едно дете в неизвестност”, казва Лилия. Тя се е срещала с други майки на изчезнали деца, поддържа връзка с майката на Емилия от Кюстендил, която изчезва същата година – края на октомври 2009 г. Има много общи неща между изчезването на двамата, твърди майката.

Лилия разказва, че последният, видял сина й, е бил негов познат, Иван. Тя е сигурна, че свидетелят е бил подлаган на детектора на лъжата и всичко, което е казал, е било лъжа. Сведенията на Лилия не са от полицията, но тя е убедена, че това е факт. За съжаление, разследващите не взимат под внимание това. “Иван е задържан за 48 часа, след което е освободен. Не само че не се тръгна по тази нишка - с детектора на лъжата, а се изгубиха много съществени следи", казва още Лилия.

Тя твърди, че полицията съзнателно не работи по нейния случай. “Говорила съм с много високи шефове и смятам, че те и не могат, и не искат да работят”, твърди Лилия. Според нея са неглижирани много съществени доказателства, а когато тя настояла за по-сериозно разследване, полицаите й отговорили: “Много филми гледате”.

Според официална информация 63 деца са в неизвестност. Най-известният случай е на Съвестин, който изчезва безследно преди повече от 15 години. Без надежда обаче остават родителите на шестимата изчезнали млади хора от т.нар. Бермудски триъгълник – Добрич.



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2665192
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив