Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.03.2012 18:15 - Откриха гола изчезналата Мария на Околовръстното
Автор: platttonnn Категория: Новини   
Прочетен: 897 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 След деветчасово издирване столични полицаи откриха обявената за изчезнала по-рано днес 22-годишна Мария Владимирова. Тя е намерена в землището на с. Казичене, премръзнала и в шок, съобщиха от пресцентъра на МВР.

 

В Пето районно управление е задържан криминално проявеният К.К. на 35 години, съпричастен към изчезването на Мария.

 

Операцията по издирването на жената започнала тази сутрин веднага след подаването на сигнала от майка й около 4:00 часа през нощта. В акцията се включили екипи на Пето районно управление в столицата, секторите „Издирване" и „Престъпления против личността" на столичната дирекция. В издирвателните действия взели участие магистрални полицаи и кинолог.

 

Криминалистите получили информация, че снощи около 18:00 часа младата жена била изоставена от мъжа, с когото живеела на семейни начала, гола на детелината на Околовръстен път и Ботевградско шосе. Приятелка на семейството разбрала за инцидента от К.К. след разговор по телефона и уведомила родителите.

 

Майката и братът на изчезналата цяла нощ я търсили безуспешно и едва към 4:00 часа подали сигнал в полицията. Екип на сектор „Издирване" забелязал в безлюдна местност между аерогарата и с. Казичене младата жена, увита в найлони, премръзнала и в шок от случилото се.

 

Медицински екип й оказал първа помощ. Предстои преглед при съдебен лекар за установяване на следи от насилие по тялото й.

 

Мъжът, с когото живеела на семейни начала, е задържан още тази сутрин. Той е известен на полицията за кражби и блудство.

 

Според първоначалната информация, най-вероятно младата жена е жертва на домашно насилие.




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2665049
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив