Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.03.2012 18:48 - СТРИПТИЗЬОР ИЗТЕЗАВА ЖЕНА СИ ДА МУ ПУСНЕ СЕКС (ВИДЕО)
Автор: platttonnn Категория: Новини   
Прочетен: 3223 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Известната арт продуцентка и фотомодел Валентина Акишеева е била зверски изтезавана от съпруга си, стриптизьорът Дмитрий Люмин. Адът продължил цяла нощ, извергът гасил фасове в ръцете и строшил черепа на красавицата, информира kp.ru.
Побоят и инквизициите в московският апартамент на светската двойка започнали час преди полунощ, когато заспал невръстният им син. Вбесеният ревнивец седнал на гърдите на жена си и с едно кроше и избил няколко зъба. “Казвай с кого ми изневери? С този, или с този?”. След всеки въпрос следвал нов удар. За да се чуват писъците на Валентина, палачът изсъскал:”Ръцете зад гърба и да не си посмяла да си отвориш устата. Сега ще те изтезавам дълго. Тази нощ ще умреш. Ясно ли ти е?”. 

Валентина вече не можела дори да помръдне или да извика за помощ. Устата и била пълна с кръв и потрошени зъби. Мръсникът започнал да я залива с водка и да му дава дланите си вместо пепелник. Гасил фасовете върху нежната й кожа. Вече бил много къркан, когато се наострил да прави секс с нея. “Аз виех от болка, той сигурно щеше и да ме изнасили, но отдолу ми течеше кръв, тъй като бях абортирала предния ден”, спомня си преживения ужас Валентина (виж ВИДЕО).

Едва когато пияният палач задрямал, тя грабва детето и бяга при съседите. Полицията идва и арестува насилника. Адвокатите му обаче веднага го измъкват от ареста, представяйки документи, че той е епилептик и страда от пристъпи, по време на които не разбира какво прави. Официалното обвинение срещу него е “нанасяне на средна телесна повреда”. Сега той се разхожда да свобода и засипва по електронната поща Валентина с обвинения, че му причинила огромен стрес, тъй като след ареста са го регистрирали като “социално опасен” и тя трябвало да му плати обезщетение, защото кариерата му била провалена. Какво чакат властите - този маниак отново да се разяри и окончателно да разкъса беззащитна жена ли, коментира, kp.ru.



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2673897
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив