Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.03.2012 17:57 - Инфаркт погуби фаворит на “България търси таланти”
Автор: platttonnn Категория: Новини   
Прочетен: 2583 Коментари: 4 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 79-годишният Никола Танев направи 40 набирания в шоуто. Дни по-късно дядото починал, докато пазарува, пише 168 часа.

 

“Искам лично да поздравя един човек, който ме порази с физическата си и психическа сила", провиква се продуцентът Магърдич Халваджиян, докато разтърсва сърдечно ръката на 79-годишния Никола Танев. Дядото впечатли цяла България с невероятните си 40 набирания на лост в един от първите епизоди на „България търси талант".

Средностатистическият мъж в България едва ли би успял да се набере повече от пет пъти, а редовно спортуващите успяват да минат с глава над лоста около двайсет пъти. Никола направи два пъти повече набирания и след като получи одобрението на журито, обеща да покаже още по-впечатлителни прояви на своята физическа мощ.

За съжаление на продуценти, жури и фенове на шоуто жизненият път на 79-годишния Никола Танев приключва внезапно, преди да успее отново да се изяви пред публиката и стотиците хиляди зрители. От шоуто научават тъжната вест, че Никола е получил инфаркт, докато пазарува. Дядото е смятан за сигурен участник в следващите кръгове на риалити формата, което търси уникални таланти. Някои му предвещават и място на самия финал, но сърцето на иначе коравия атлет не издържа. Преди да влезе в шоуто, той разказа пред камерите, че съпругата му е била против да се явява в „България търси талант".

"Жена ми се опита да ме разубеди. Тя смята, че хората на тази възраст трябва да са по-консервативни, да си стоят зад печката, да копаят градинката. Е, аз и това го правя, но искам да имам някакви други светли петна в живота", заяви пред камерите Никола Танев. Той споделя, че дошъл в шоуто с конкретна мисия. „Искам да покажа на хората, че на 79 г. човек може да бъде толкова силен, издръжлив и творчески настроен, колкото, да кажем, на 25-30. Написал съм и книга по този въпрос, която кръстих „Живот без болести и болки за щастливо дълголетие", усмихваше се на двете водещи Алекс и Мария дядото. 

След това направи своите 40 набирания и взриви залата.

От екипа на шоуто обясниха, че Никола е бил избран да бъде част от 60-те таланти, които тепърва ще се борят за място на финала. Победителят ще вземе 60 хил. лева. „Много се натъжих, когато чух за Никола. Той наистина беше уникален човек", заяви Хилда Казасян, която е в журито на „България търси талант".



Тагове:   смърт,   нова,   талант,   жури,   жена,   ТВ,


Гласувай:
1



1. lubara - Изглежда жена му е била права. Да е ...
15.03.2012 18:08
Изглежда жена му е била права. Да е лека пръстта му.
цитирай
2. apostapostoloff - Винаги съм казвал, че
15.03.2012 18:11
спортът е много, много вреден!
цитирай
3. platttonnn - Той беше много самоуверен
15.03.2012 18:14
lubara написа:
Изглежда жена му е била права. Да е лека пръстта му.

цитирай
4. platttonnn - Особно
15.03.2012 18:16
apostapostoloff написа:
спортът е много, много вреден!


комерсиалния спорт
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2665107
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив