Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.03.2012 07:45 - "Часът на Земята 2012"- Включи се и ти!
Автор: platttonnn Категория: Новини   
Прочетен: 788 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Нека покажем, че всеки е в състояние да промени света, в който живеем , защото промяната зависи от нас

През 2012 г. Часът на Земята е под мотото „Аз правя, ти действаш“. Целта е да покажем, че всеки е в състояние да промени света, в който живеем , защото промяната зависи от нас.

 

Организаторите се надяват на още по-мащабен успех тази година, предоставяйки видео платформа в YouTube,където всеки може да сподели своите лични предизвикателства с целия свят, като зададе въпроса, „Какво би направил ти самият, за да опазиш планетата?“

 

Всеки може да запише и качи в YouTube свое видео предизвикателство, което да подтикне останалите да променят начина си на живот. Платформата позволява да се следи колко души хващат хвърлената ръкавица, като се използват социалните мрежи в интернет.

 

Участниците от България, които качат най-интересното и полезно видео предизшикателство, може да спечелят билети за двама за концерта на Stereo MCs на16 март в София, както и да се срещнмат с музиакнтите от групата. Българските ученици също може да се включат със свое видеопредизвикателство. Състезавайки се с други класове, те могат да спечелят награди от анимационния филм "Лоракс 3D", чиято премиера е на 23 март. Филмът разказва защо е важно да опазваме горите и природата.

 

Инициативата " Часът на Земята" набира все по-голяма популярност. Още през 2009 година тя бе обявена за най - мащабното международно събитие в изторията на човечеството с над един милиард души,взели участие, както могат. Всичко започва през 2007 година с идеята,че само и единствено хората могат да направят нещо по въпроса с изменението на климата. Така се заражда идеята всяка последна събота на март в рамките на час всеки, който желае, да изключи своето осветление и да не използва никакви електроуреди.



Тагове:   планета,   живот,   софия,   хора,   земя,   видео,   ю туб,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2673955
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив