Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.03.2012 10:21 - ПОТРЕСАВАЩО ВИДЕО ОТ УБИЙСТВОТО НА КИЛЪРА ОТ ТУЛУЗА!
Автор: platttonnn Категория: Новини   
Прочетен: 2441 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Тулузкият терорист Мохамед Мера е бил обкръжен в апартамента си и до последно е оказвал ожесточена съпротива. Министърът на вътрешните работи на Франция Клод Геон обясни, че Мера, стреляйки, е скочил от прозореца и в резултат на това е починал. Прокурорът Франсоа Молен пък съобщи, че въоръженият мъж, поел отговорност за нападенията, вдъхновени от радикалния ислямизъм, е бил застрелян в главата от полицията, предадоха световните агенции. 

23-годишният Мохамед Мера е заснел и трите си нападения от последните десетина дни, при които уби три еврейски деца, равин и трима френски парашутисти. Прокурорът Молен каза още, че са били направени всички опити заподозреният да бъде задържан жив. След 32-часова обсада полицията влезе в апартамента, в който се бе барикадирал Мера на партера на кооперацията, в която живеел. Прокурорът допълни, че Мера излязъл от банята, където се криел, стреляйки яростно и ожесточено, и бил уцелен в главата, когато се опитал да избяга през прозореца.

Решаващият щурм на апартамента на терориста бе предприет около десет и половина местно време. Терористът успял да заблуди командосите, които се опитвали да го заловят жив. От вчера не давал никакви признаци на живот, не реагирал на взривовете на свето-шумовите гранати. 

Полицаите дори допускали, че той може вече да не е жив. Когато спецчастите влезли в жилището, те започнали едно след друго да оглеждат помещенията с помощта на специална видеосонда. Когато сондата била пратена в банята, убиецът изскочил оттам и започнал да стреля изключително ожесточено, едновременно с няколко оръжия, каза вътрешният министърът. Накрая терористът скочил от прозореца с пистолет в ръка и загинал.


 



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2665967
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив