Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.04.2012 13:17 - ДЕНИС РОДМАН: СЛАВИ, ГЕЙОВЕТЕ В МАЯМИ ЩЕ ТЕ ХАРЕСАТ
Автор: platttonnn Категория: Новини   
Прочетен: 825 Коментари: 0 Гласове:
1



 В истинско шоу се превърна гостуването на баскетболиста Денис Родман в Шоуто на Слави". "С тази гола глава, предполагам че се бръснеш и отдолу, с тези лъскави обувки, мисля, че гейовете в Маями ще те харесат", заяви баскетболистът. Всичките му изявления бяха неподходящи на непълнолетни. 

След закачката, с отработен жест Слави се хвана за главата.  Докато говореше, Денис Родман напираше за момичетата от балета на шоуто, но Трифонов го отряза, като му каза защо постоянно говори за тях и защо разговорът се върти само около секс. После  водещият реши да си върне и поиска от госта си да го запознае с Кармен Електра.

"Много е готина, наистина. Бил съм с нея, но ме заряза, защото ме хвана с две мацки", разкри лошото момче на НБА. "Ще те запозная, няма проблеми, но трябва да дойдеш в Щатите. А Мис България?", измайтапи се Денис Родман.

Родман ще води единия от отборите на Мача на звездите в зала "Армеец София". Той пропусна поредно важно събитие от посещението си в България. Американската баскетболна легенда вчера се успа и не отиде на срещата със Стефка Костадинова в БОК, а след това не отиде и на Младежкия Мач на звездите.

 



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2675436
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив