Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.04.2012 17:37 - Смайващ обрат настъпи в история за отвличане и убийство
Автор: platttonnn Категория: Новини   
Прочетен: 960 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Истинска драма се разигра в студиото на "Насреща Люба Кулезич". Георги Лефтеров, баща на отвлечения и убит Юлиян, обвини за това шурея си Александър Чонков. Самият Чонков се обади по скайп, за да опровергае този факт. Бащата Лефтеров скочи и напусна студиото, разярен.

Не съм удовлетворен от присъдите, на тези изроди трябваше да им се даде доживотна присъда без право на замяна, каза по ТВ 7 Георги Лефтеров, баща на Юлиян, жертва на Наглите. В противен случай той искал да ги пуснат веднага, за да ги избие, дословно каза той. Юлиян Лефтеров стана жертва на отвличане на бадната на “Наглите”, които го убили във вилната зона над софийското с. Плана.

Вуйчото на Юлиян, Александър Чонков, по прякор Сашо Пискуна, наредил отвличането на момчето. Вуйчото имал общо с Данчо Релето, раказа Георги. След като отвлекли Юлиян заради история с жена му Цветелина, шуреят Сашо му казал, че ще вземе нещата в свои ръце. Тогава Лефтеров насочил хората от БОП-а в тази посока. Шуреят събирал пари от канал за дрога. Полицията тогава не направила нищо. Не било истина, че бащата давал 1 млн евро откуп. Месец след събитието шуреят казал, че са необходими 50 хиляди евро за откуп, които Георги дал. Понастоящем въпросният Сашо изчезнал, не бил и в Канада, където се подвизавал. 

С Юлиян конфликт не съм имал, освен проблемите, които настъпиха поради факта, че той имаше връзка и направи бебе на жената на Сашо, но това не беше истински конфликт, обясни Георги Лефтеров.

Александър Чонков се свързал по телефона с водещата Люба Кулезич през нощта, но щом се разбра, че Чонков е на скайпа, Георги Лефтеров скочи и заяви, че няма да говори с "този гад". На развален български Чонков каза, че разбирал мъката на зет си и желанието му да се намери обвинен. Юлиян имал мечта да отиде в Канада при вуйчо си, отишъл там, но нямало такова нещо, че той е станал баща на децата на Цветелина, тъй като било всеизвестен факт, че Чонков и Цветелина заченали децата си ин витро. "Шокиран съм, не мога да повярвам, че зет ми ме обвинява, че съм поръчал убийството на Юлиян", каза още Чонков. Не съм говорил от 5 години със зет си, продължи той. Юлиян работел заедно с чичо си, двамата били близки. Чонков добави, че племенникът му нямал криминално досие, но не знаел дали не е бил забъркан в нещо. 

Заплашен сте със смърт от собствения ви зет, каза Л. Кулезич. Нямам сигурност, нямам намерение да си дойда в България, отговори Чонков и изрази надежда да дойде ден да може да отиде на гроба на Юлиян, за да остави цветя.

На въпроса дали го е търсила полицията, Чонков каза, че не иска да говори за това. Било го страх, имал жена и две деца. Не можел да каже дали някой внушава нещо на зет му 

На свой ред Катрин Маркова, заедно със сина си Джорджо, също жертва на отвличане казаха, че са удовлетворени от изхода на процеса. По казуса Лефтерови Маркова каза, че не може да заеме позиция, защото заради мъката винаги се търсели изкупителни жертви.


Тагове:   бандит,   корупция,   убийство,   съд,   право,


Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2673732
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив