Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.04.2012 06:40 - СКАНДАЛ В ТВ 7: КОЛТУКЛИЕВА ЗАКОВА КУЛЕЗИЧ!
Автор: platttonnn Категория: Новини   
Прочетен: 7921 Коментари: 6 Гласове:
32


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Страховит екшън се разигра в студиото на “Насреща Люба Кулезич” навръх Цветница. Устатата тв звезда беше поканила топ-журналистката Соня Колтуклиева, която връхлетя като пролетна буря в студиото и прикова Кулезич като пеперуда на стената.
От разказа на Соня Колтуклиева стана ясно, че тя е била 4 месеца “в изгнание”, след тежка операция в края на ноември, предизвикана от психологическа травма. Колтуклиева припомни, че в студиото на Сашо Диков в Канал 3 през ноември м.г. тя е била вкарана в капан от водещия, чиято дъщеря Петя този ден е постъпила на работа в БТВ, контролирана от рекламния бос Гергов. По телефона в ефир той нарече топ-журналистката “пачавра”. Реакцията му беше породена от разследващи материали, публикувани в агенция БЛИЦ и вестник “Шоу”, които показват как медийният магнат и свързани с него фирми са прилапали към 12 милиона лева от държавата. “Всички в тази страна се страхуват от Красимир Гергов: журналисти, рекламисти, телевизионери, банкери, бизнесмени... Избраха го за шеф на Контролния съвет на Българския медиен съюз и по този начин публично признаха, че той контролира медиите”.

Люба Кулезич безуспешно се опита да спре напора на Колтуклиева, обвинявайки я, че занимава публиката с лична драма. “Не е само просто лична драма, когато се допуска години наред един човек да разбива медийния пазар в България”, контрира я Колтуклиева. Неудържимата фурия цитира Христо Стоичков, който й се обадил и й казал: ”Пич, аз теб защо не те познавам?! Ти затвори устата на Диков, който се държи като терминатор към българския футбол от години....”

В рекламната пауза шефовете смъмрили Кулезич, че оставя Колтуклиева да атакува Красимир Гергов. Според Колтуклиева ТВ 7 се командва от Огнян Димов, бивш шеф на контролираната от Гергов ТВ2, която беше продадена преди няколко години за 175 милиона долара на Роналд Лаудер и закрита.

Кулезич се опита тъпкано да си го върне на Колтуклиева като я иронизира, че от критичка на Бойко Борисов се е превърнала в негова “съветничка”, говорят си по телефона и си пишат с есемеси. Колтуклиева обаче я опроверга, като се обърна гневно към премиера и му каза: "Правете-струвайте, но вдигнете пенсиите и плащанията за социално-слабите. И предложи един изход – парите от пускане на борсата на акции от БЕХ (Български енергиен холдинг), които могат да достигнат един милиард да се дадат за увеличение на пенсиите." 

Колтуклиева изстреля “новина в студиото” , като разказа споделеното от неин грузински приятел, който бил на разговора между Барак Обама и Михаил Саакашвили на срещата на високо равнище в Сеул през март. Когато му съобщили новината, че България се отказва от строителството на АЕЦ”Белене”, американският президент възкликнал:” Браво на българите. България показа, че е свободна страна!”

В петък Колтуклиева се срещнала с премиера, който й разказал за телефонния си разговора с руския президент. “ Борисов казал: аз не намерих нов инвеститор за “Белене”, ти намери ли? Путин отговорил: Не, и аз не намерих. Тогава спираме ли? Спираме.”, съгласили се двамата. Топ-журналистката предположи, че няма нормален човек, който да не се струхаву от строителството на нови ядрени централи след авариите на японската Фукушима. 

Колтуклиева контрира Кулезич като я попита: кой от нас не си променя мнението, кой стои като биоробот с несменяем чип?! Важното е да останеш “користен” към истината и да си искрен. “Защо да не дадем на Бойко Борисов правото да се променя?!”

Неудържимата журналистка успя в последните секунди на скандалното си участие в “Насреща Люба Кулезич” на скороговорка да се обърне с призив към Бойко Борисов – да не се вторачва само в министерствата на икономиката и финансите и да види какво се случва в министерството на труда, което притежава бюджет от 958 210 000 лева - от тях 87%, тоест 829 503 000 се изразходват от Агенцията за социално подпомагане, но обикновените хора – пенсионерите, социално слабите, бездомните нищо не могат да почувстват от това. Бюджетът на оперативна програма “Развитие на човешките ресурси” е 1 213 000 000 лева, но от нея са усвоени само 18%.


Тагове:   възраст,   здраве,   мозък,   секс,   ум,   памет,


Гласувай:
32



1. lisichka - Ама вие се впечатлявате от Вудол...
09.04.2012 07:44
Ама вие се впечатлявате от Вудоловия театър?
Нищо скандално не видях дори го изслушах с досада и скука.
Кулезич ми е по-интересната актриса.
Тая Колтуклиева е много елементарно театрална , както и онази Буруджиева. Буруджиева наистина успя да ме разсмее преди две седмици.
Кой е този Красимир Гергов и какъв се явява да ми пречи да казвам , каквото ми е на душата?
цитирай
2. lisichka - Ако ми покажеш и коментара ще те п...
09.04.2012 07:45
Ако ми покажеш и коментара ще те призная
хахахахахах
Тази статия беше предварително подготвена нали? Тя е част от спектакъла?
цитирай
3. kostadin - Явно народа не си пада по напаните за ...
09.04.2012 14:13
Явно народа не си пада по напаните за рекламните скандали
цитирай
4. apostapostoloff - Кулезич е набедена журналистка,
09.04.2012 15:20
докато Колтуклиева е много, ама много печена. Минала е през огън и вода.
Тя е наистина от стара коза яре.
цитирай
5. voxpop - Не знам защо няма коментари...
09.04.2012 16:11
Може би ще излезе вярно твърдението на повечето нет-потребители, че почти или изобщо не гледат телевизия.

Ето линк към предаването. Ако искате, добавете го към постинга.

http://tv7.bg/nasreshta-lyuba-kulezich/VideoDetails&id=7977482
цитирай
6. ketcakuatl - ПОСТИНГ НА ПЪРВА
09.04.2012 22:24
Без нито един коментар? Има нещо фалшиво значи!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2673887
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив