Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.04.2012 08:59 - ОТ ГРЕХОВНА ЛЮБОВ МЕЖДУ БРАТ И СЕСТРА СЕ ПРЪКНАХА 4 ДЕЧИЦА
Автор: platttonnn Категория: Новини   
Прочетен: 1780 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Европейският съд в Страсбург отхвърли вчера жалбата на Патрик Л. от Лайпциг, че му е забранено да прави любов и деца на сестра си Сузан. Съдът потвърди, че в Европа сексът между роднини продължава да се преследва и наказва от закона.
През 2008 г съдът в Карлсруе осъди прелюбодееца 31-годишния Патрик на 3 години затвор. Той обжалва присъдата, накърняваща човешките му права, в Страсбург. Патрик и сестра му Сузан на 28години се борят за правото на опекунство над 6-годишната им дъщеря. Това е единственото от общо 4 деца, пръкнали се от греховната любов, което държавата е оставила при майка му.

През 2001 г се пръква Ерик, първото дете на 16-годишната тогава Сузан и 24-годишния й кръвен брат Патрик. Детето изостава в развитието си, има проблеми с дишането и не може да говори. По този повод родният дядо на прелюбодейците протестира и подава жалба срещу внук си. Патрик е осъден условно на 1 година. 

Сексът със Сузан обаче продължава с пълна пара и две години след Ерик им се ражда Сара. Година след нея – Нанси и пак след година – София. Веднага след четвъртата рожба таткото е вкаран в пандиза. Три от децата, две от които са генетично обременени, повтарят участта на родителите си като са дадени в домове за отглеждане.

Като 3-годишен, Патрик бил даден за отглеждане в дом за изоставени деца, после го прехвърлили в друг, след това при приемни родители, заради терора и сексуалното насилие от родния си алкохолизиран баща. Едва на 24 години той се свързва с кръвните си саксонски роднини. Малко преди смъртта на родната си майка през януари 2000 година се запознава с 8-години по-младата си сестра Сузан, която също била дадена като малка в дом, а после и на приемни родители.

Борейки се за любовта на своя живот, «Ромео от Лайпциг» се подлага дори на стерилизация. Вече е в пълна бойна готовност да се съвокуплява с нея, без да им се раждат деца... Сюзан обаче иска да ражда още и го прави от друг , нормален мъж, като зарязва кастрирания си брат, разказва за потресаващата им история “Билд”. 

Адвокатът Ендрих Вилхелм, защитник на Патрик в Страстбург е категоричен, че забраната върху инцеста (сексуална връзка между роднини) трябва да бъде вдигната. В емоционална пледоария той заяви: “Наказателното право си има работа само с едно старо сексуално табу, което обаче днес не следва да има правни основания. “Инцест-параграфът” вместо да пази едно семейство го разрушава. 

Законовите наказания следва да опазват гражданите от социални щети. Ако се забранява секса между брат и сестра, само с оглед да не се раждат генетично обременени деца, тогава следва да се забрани и на жените над 40-години, както и на инвалидите и психически болните хора да се размножават.

При хомосексуалистите също дълго се обсъждаше дали да се наказват или да се лекуват. Същото следва да важи и за ицеста: Държавата трябва да уважава чувствата на брат - сестра, а където е нужно, да им оказва и помощ.” /БЛИЦ


Тагове:   възраст,   здраве,   мозък,   секс,   ум,   памет,


Гласувай:
2



1. анонимен - MINIO UISHIBA
04.06.2012 18:05
DA TAKOVAM MAIKASI V GAZA AMI MAIKA MI KAT MA CUKA STO NEI V ZATORA?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2665813
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив