Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.04.2012 18:19 - ДИРЕКТОРЪТ НА "СВ. ЕКАТЕРИНА" ПРЕЗ 2010 Г.: ШОПОВ Е С ТЕЖКА ИСХЕМИЧНА БОЛЕСТ НА СЪРЦЕТО И АТЕРОСКЛЕРОЗА
Автор: platttonnn Категория: Новини   
Прочетен: 641 Коментари: 0 Гласове:
0



 Наум Шопов е починал в дома си, научи БЛИЦ. Семейството му в момента организира погребението на големия актьор. Никой от близките му не е в състояние да говори заради шока от смъртта му.
През 2005 г. Наум Шопов се оперира от рак на простатата, но успява бързо да се възстанови. Участва в национално турне с моноспектакъла “Последната лента на Крап” по Самюел Бекет с режисьор Димитър Еленов. Година по-късно пък е крал Лир в едноименната шекспирова пиеса на сцената на Народния театър под режисурата на Явор Гърдев.

Представлението се играе пред пълен салон до август 2010 година, когато Шопов претърпя спешна сърдечна операция в столичната болница „Света Екатерина“. Тогава директорът на здравното заведение проф. Генчо Начев съобщи, че Шопов е с тежка исхемична болест на сърцето и атеросклероза. Заради сърцето, актьорът е приет отново по спешност във Военна болница в края на миналата година.



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2665334
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив