Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.04.2012 18:28 - СЕКС КАБИНКИ ЗА ОНАНИСТИ НА ЖЕНСКИЯ ПАЗАР
Автор: platttonnn Категория: Новини   
Прочетен: 1732 Коментари: 1 Гласове:
0



 От 2 до 5 лева плащат столични младежи, за да гледат порно в гнусни видео кабинки в центъра на София. Изборът на порно е богат, като от пода до тавана са наредени стотици заглавия.
Желаещите да се усамотят със себе си младежи са посрещани от младеж с добре оформени вежди и кожено яке, пише в. “Република”. Под 25-годишна възраст цената е 2 лева на час, а над тази възраст – 5 лева. 

В бардака, намиращ се до Женския пазар в центъра на столицата, имало и шеговита табела с надпис: ”Над 20 см безплатно! Лимитът: 2 часа”.  

Репортер на изданието се представил за клиент. Младежът признал пред вестника, че до 20 мъже на ден идвали, търсейки уединение. Някои дори тичали в обедната почивка. Най-силни за бизнеса били дните около Великден. 

Служителят в бардака му показал филмите и му подал руло тоалетна хартия. Пускат ни видео, а от съседната кабинка, разделена само със завеса, се чуват стенания на поне двама мъже, които заглушават иначе приятната рок музика за фон на секс шопа, пише още изданието. Върху екрана на телевизора пък имало засъхнали бели петна. 


Тагове:   възраст,   здраве,   мозък,   секс,   ум,   памет,


Гласувай:
0



1. screamsinbulgaria - Гадничко..
18.04.2012 21:14
..... годориика - гадничка - гадинка са софиянци понякога :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2665270
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив