Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.04.2012 18:33 - УБИЙЦИТЕ ОТ ЛИМ ПАК ВОЗЯТ ДЕЦА
Автор: platttonnn Категория: Новини   
Прочетен: 797 Коментари: 0 Гласове:
1



 Превозваческата фирма, чийто автобус падна в река Лим преди 8 години и уби 12 деца, възкръсна под друго име. Дружеството “Дискавър” пак вози деца по дестинации у нас и в чужбина.
За това съобщиха от организация “Ангели от Лим”, създадено от родителите на загиналите деца от СОУ “Николай Катранов” в Свищов. 

Трагедията с децата стана преди 8 години, когато ученици тръгват на екскурзия, организирана от фирмите “Пампорово”АД и “Дилижанс Експрес”. Последната тогава е собственост на Стоянка Казълова. След инцидента лицензът за превози е й е отнет. Вместо затвор и се налага само акт за пропуски в документацията, твърди "Телеграф". 

Впоследствие тя закрива фирмата си и основава друга “Дискавър – Стоянка Казълова”. Тя също извършва туоператорска дейност и до днес предлага екскурзии до родни и чужди дестинации. 

“Всички, които тогава участваха в убийството на нашите деца, днес продължават с дейността си, но под други имена. Можем да твърдим, че новата фирма “Дискавър” извършва същите нарушения. Например организира 35-дневни екскурзии до Дубровник. Това предполага, че има поне два нощни прехода, а това за училищна екскурзия е забранено”, казват от родителската организация. 


Тагове:   бандит,   корупция,   убийство,   съд,   право,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: platttonnn
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2673713
Постинги: 1603
Коментари: 1103
Гласове: 8435
Спечели и ти от своя блог!
Архив